Asztali melegítő Etna mini

Teraszfűtés AKCIÓ -34%
43 000 HUF 65 000 HUF Ár brutto Megtakarítás: 22 000 HUF Készleten több mint 5 db

ETNA MINI

Hogy a grillezni csak a meleg hónapokban lehet? Dehogyis! A rendes grillszezon január elejétől december végéig tart. Sem az őszi levélhullás, sem a téli hóesés nem gátolhatja meg az igazi urmánokat a grillazés isteni illatától, ízeitől. Hogy a lehető legtovább tartson az ínyenckedés, itt az asztali Etna mini kerti hőgomba. 
Biztosítja, hogy senki se fázzon, mindenki kellemesen érezze magát a hűvösebb napokon is. Nagy előnye, hogy bármikor bárhova áthelyezhető különösebb nehézségek nélkül.
Legyen az kerti asztal a grillpartin, vagy akár piaci árusító sátor, a hűvösebb napokon jó hasznát vesszük egy ilyen melegítőnek, még a fagyos napokon is. Továbbá kellemesen meleg környezetet hozhatunk létre segítségével egy megfelelően szellőztethető helységben is. A hordozható hőgombával kellemesebbé tehetjük a munkát és szórakozást egyaránt.
  • Az asztali hőgomba melegítőknek széles körben hasznát vehetjük.
  • A kertben akár a hidegebb hónapokban is kellemes grillpartit szervezhetünk, nem kell félnűnk, hogy vendégeink fáznának.
  • Megfelelő fűtési mód a piacokra az árusító sátrakba, ahol nagyobb melegítők nem férnek el.Itt a kicsi, de nagy teljesítményű hőgomba a tökéletes megoldás.
  • Teraszokon, szabadtéri rendezvényeken, piactereken, kellően szellőztethető helységekben jó szolgálatot tehet.
  • Baráti összejöveteleken hangulatos meleget és kellemesen lágy fényt nyújt az asztal köröl ülők számára.
  • Az asztali melegítőket gázpalack táplálja, mely megfelelő meleget biztosít.  

Vásárlóink értékelése

62 értékelés, 4.8/5