Vissza

Gázüzemű asztali hőgomba

Az oszlopos, asztali gázüzemű teraszfűtések valamint a hőlégbefúvók kitűnő választás lehet minden időjárás esetén. Ideális megoldás ha étteremben ünnepel, vagy esetleg kint a szabad ég alatt.

Gázüzemű fűtőtestek a HAGO cégtől - még fergetegesebb szilveszteri parti!


Az év legünnepeltebb és legjelentősebb éjszája kopogtat az ajtón. Mindenki azon gondolkozik, hol és hogyan töltse a Szilveszter éjszakát.  Egyesek inkább otthon maradnak családi körben, de legtöbbünk jól felöltözve elindul az éjszakába, hogy az utcákon, tereken ünnepelje az új esztendő beköszöntét, vagy a bárokat végigjárva találkozzon ismerőseivel, barátaival.  Éppen ez az az éjszaka, amikor a városok bárjai, éttermei, pubjai telis-tele vannak vendégekkel. Amennyiben előre nem foglaltunk valamelyik mulatóhelyen asztalt, bizony előfordulhat, hogy nem járunk sikerrel, és kint rekedünk a szilveszteri éjszakában.  A vendéglátóipar ezen az éjszakán fogadja a legtöbb vendéget, az éttermek és kávézók teljesen megtelnek.


Ennek ellenére a vendéglátósok igyekeznek mindent megtenni a vendégekért és a színvonalas ellátásért. Az utóbbi években nagyon jó lehetőségként gomba módra szaporodnak azok a vendéglátósok, akik igyekeznek megnagyobbítani vendéglőjüket, éttermüket, ezt leginkább a teraszok és kerthelyiségek kialakításával teszik.  Hogy ezeket minden évszakban igénybe vehessék a vendégek, megfelelő feltételeket kell kialakítaniuk. Amennyiben ezt megoldják, a fedett teraszok, verandák, kerthelyiségek egész évben használhatóak, nemcsak jó idő esetén tavasszal és ősszel, valamint nyáron, hanem egész télen is, és nem utolsó sorban megsokszorozhatják vendégeik számát szilveszterkor is. 

A teraszok berendezésére nagy hangsúlyt fektetnek, hogy versenyképesek legyen a nagy konkurencia harcban is. Ez mindenképpen jó befektetésnek bizonyul, mivel sok esetben ezeket a teraszokat látja meg először a vendég. Nyáron elnyeri tetszését a szép, ápolt zöld növényzet és virág, az így kialakított kellemes környezet. Télen ez kicsit bonyolultabb, viszont nem lehetetlen - megoldható a terasz meghitté tétele, például ízléses plédekkel, és kellemes meleggel lephetjük meg a kedves vendéget. 


Hogyan fogjunk neki?


A terasz egész éves kihasználásával akár megsokszorozhatja a vendégei számát, akár a szilveszteri mulatság alkalmával is. Ez egy nem elhanyagolható tény minden vendéglátós egység számára, főként azon az éjszakán, amikor minden vendég rengeteg ételt és még több italt fogyaszt. Várja vendégeit olyan környezetben, ahol szívesen maradnak akár a reggeli pirkadatig is. 

Az egyik legfontosabb tényező a vendégek számára, hogy kellemes meleg fogadja őket. Ez könnyedén megoldható a gázüzemű teraszfűtéseinkkel. Minden ülőalkalmatosságra készítsen el pár puha, meleg plédet, az asztalokon gyertyákat és díszítést,  és a vendégek garantáltan reggelig maradnak, értékelve a tökéletes hangulatot és ellátást. Mivel a fűtőtestek gázzal és nem árammal működnek, így nem kell attól tartani, hogy megterhelik az elektromos hálózatot, gondot okozva így az étterem  áramellátásában. A szilveszteri éjszaka alatt a hálózat enélkül is épp eléggé le van terhelve.  A főzéssel, sütéssel, a díszvilágítással is meg kell birkóznia a hálózatnak, és ez éppen elég. Az olyan melegítő, mely nem árammal működik, ilyenkor kész főnyeremény. A teraszt már előre fűtse ki, és az  éjszaka már csak tartani kell a kellemes hőmérsékletet. Nem szükséges semmi más, csak beállítani a hőfokot és nincs is több gondunk. Figyelmünket teljes mértékben vendégeinkre fordíthatjuk.

Olyan helyzetekben, amikor szükséges gyorsan és olcsón kifűteni teraszunkat, a legmegfelelőbbek a gázüzemű teraszfűtők, illetve hőlégbefúvók. A teljes égésű fűtőtestek a fűtőanyag 100%-át felhasználják, nem keletkezik semmiféle hulladék. Amennyiben nagyobb helyiségek, épületek fűtésére van szüksége, alkalmazza az oszlopos fűtőtesteket és a hőlégbefúvókat kombinálva a terület nagyságához mérten. A hőlégbefúvók fogantyúval vannak ellátva a könnyű áthelyezhetőség érdekében.

Ha nagyobb ünnepséget szervez, a helységet nemcsak fűteni kell, hanem a vendégeknek kellő számú és kényelmes ülőalkalmatosságot is biztosítani kell. Kínálatunkban megtalálja az ehhez szükséges bútorokat is - asztalokat, padokat, székeke, bárasztalokat egyaránt. Mindegyik összecsukható, így tároláskor kis helyet foglalnak. 

A HAGO cég minőségi termékeket forgalmaz, érdeklődés vagy esetleges kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal! 


Munkatársaink állnak rendelkezésére!