Vissza

Gázüzemű hőlégbefúvó

Terasz hősugárzók kültéri használatra, illetve fedett, félig zárt teraszok, verandák fűtésére. Gyorsan és egyszerűen kellemes környezetet teremthet vendégei számára a leghidegebb napokon is.

A síszezon idén is elkezdődött. Az ünnepek után jól esik egy kis mozgás a sok evésivás után egy kis kalória égetésként. Sokunk célba veszi a síközpontokat, hogy sportoljon, kikapcsolódjon és természetesen pihenjen. A több órás síelés, snowboardozás az ünnepi  hosszú semmittevés után bizony hatalmas változás. Szerencsére a síközpontok a fagyos napokon is széleskörű ellátást kínálnak, mindent. mi szem s szájnak ingere. A pihenni vágyó vendégek megtalálják a nekik megfelelő pihenési módot. 

Ki-ki sajátságos módon képzeli el a pihenést, van aki egész nap a lejtőkön csúszik, van aki itt-ott megáll egy kis forró italra. A közös a vendégekben, hogy mindenki szívesen tölti szabad idejét szép környezetben, élvezve a behavazott táj szcenériáját, esetleg teraszon ülve, forralt borral, forró teával, vagy kávéval a kezében.

Ugyanúgy mint külföldön, hazánkban is hódítanak az ún. après-ski bárok a síközpontokban, ahol forró italok, frissítők meleg rumos tea várja a síelőket.  Az utóbbi években azonban ezek a bárok bővítik a kínálatukat, egyre magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtva.  Napközben kellemes zene szól, esténként pedig megtelnek a síelőkkel, akiknek nem kell messze menniük a sípályáktól, ha szórakozásra vágynak. Ezek a partik aztán sokszor hajnalik tartanak. Nem sokkal záróra után ugyanezeken a helyeken friss és ízletes reggelivel várják a látogatókat.

Mindegy, hogy melyik kategóriába tartozik egy vendéglátós, rumos teával-e csalogatja be a vendégeket vagy modern après-ski bár tulajdonosa, egyben biztosan megegyezne a véleményük. Minden vendéglátós fő célja hogy minőségi szolgáltatást nyújtson és  minél magasabb forgalomra tegyen szert a szezon idején. Ehhez elengedhetetlen követelmény a jó kiszolgálás és a kellemes környezet. A menü legyen változatos, és a jó marketing szerint kínáljunk valami egyedit, ami irány van érdeklődés, és amit nem talál meg a vendég a "szomszédban". A legtöbb étterem, bár rendelkezik terasszal, de mi nyújthatunk valami pluszt is.