Vissza

Gázüzemű teraszfűtés - nagyszerű választás hideg téli napokon

A teraszon, az erkélyen vagy a verandán használható propán-bután teraszfűtők magas teljesítményűek, mozgathatóak és könnyen karbantarthatók. Megfelelő választás minden alkalomra.

Az otthonunk az a hely, ahova mindig szívesen térünk haza, hogy élvezzük a családunkkal együtt töltött pillanatokat és pihenjünk egy fárasztó nap után. Van aki a a tévékészülék előtt tölti szabadidejét egy csésze finom teával, kávéval a kezében. Mások szívesebben töltik szabadidejüket a szabadban. Mivel nem mindig van lehetőségünk kirándulni a természetbe, díszítjük, otthonosabbá igyekszünk tenni az erkélyünket, verandánkat vagy teraszunkat.

Ha Ön is ebbe a csoportba tartozik, akkor ismerni fogja azt az érzést, amikor szívesen ebbe fekteti idejét, pénzét és energiáját, és ez nem okoz terhet. Tudja, hogy Ön és családja pihenésre kikapcsolódásra használja majd a széppé varázsolt teraszt, verandát, a reggeli kávé vagy az esti pohár bor elfogyasztása így kellemes élménnyé válik.

 Az egyetlen dolog, ami ennek az útjában állhat, hogy sokszor túl hideg az erkélyen vagy a teraszon, hogy csak úgy ücsörögjünk ott. Gyakran még egy vastag takaró és forró tea sem segít. Így minden télen, kora tavasszal és késő ősszel bent maradunk, és meg kell várnunk a kellemesebb időt, amikor ismét kiülhetünk a teraszra egy csésze kávéval a kezünkben. Ennek ellenére sokan egész évben szeretnénk élvezni a teraszt, az erkélyt vagy a tornácot, függetlenül az éles júliusi naptól vagy az őszi hűvös vagy a gyönyörű, napos, de hideg téli időjárástól.

Az időjárástól függetlenül élvezni szeretné a teraszáról nyíló csodálatos kilátást?

Ilyen esetben a megoldás a teraszfűtés. Mielőtt megvásárolná, át kell gondolnia, hogy mire is szeretné használni. Egy kis teraszon vagy verandán lesz egy kisebb és olcsóbb gázfűtő is elegendő lehet. Egyes gázmelegítők például nem csak gyengébb teljesítményt nyújtanak, de nem ajánlott folyamatos használatuk sem. Ezek olcsóbb eszközök,  a hűvösebb nyári éjszakákra alkalmasak. Az egész évi fűtésre, különösen a téli hónapokban, sokkal jobb teraszfűtésre van szükség, igaz, hogy többet kell befektetnie, de az eredmény megéri. A gázüzemű teraszfűtések az elektromos teraszfűtésekkel ellentétben egy óriási előnnyel rendelkeznek: mozgathatóak, bárhová elhelyezhetőek, nem kell foglalkozni kábelekkel vagy tömlőkkel.

Ajánlatunkban megtalálható piramis teraszfűtők - az Etna maxi teraszfűtés vagy Pyramida maxi teraszfűtés. Mindkét fűtőtest mindig készen áll a használatra, egyszerű teljesítményszabályozással rendelkeznek, így mindig gondoskodnak az ideális hőmérsékletről. Használatuk során nem kell aggódnia a biztonság miatt sem, csak élvezze kellemes meleget. Ezeknek a fűtőberendezéseknek a kiválasztásával elkerülik a szennyeződéseket és szagokat otthonában, mindkettő teljesen csendes. Mindössze annyit kell tennie, hogy beszerez egy klasszikus gázpalackot. Üzemidejük kb.12 óra. A Maxi fűtőtestek egy 23-25 m2-es alapterületű terasz kifűtésére alkalmasak. Gondoskodni kell a megfelelő szellőzésről, ha fedett teraszon használjuk a fűtőtestet. A használatnál természetes a maximális biztonság- a termékek biztonsági kapcsolóval vannak ellátva, amely a láng kialvása esetén leállítja a gázellátást.


Az ilyen típusú fűtőberendezés egy teraszos vagy tornácos családi ház tulajdonosának hatalmas segítség gyakorlatilag egész évben. A gázüzemű fűtőtestek segítségével egész évben használhatják a ház azon részét,  ahol télen egyébként ritkán tartózkodna. Például, főzhet, grillezhet vagy szórakozhat barátaival, találkozhat családjával.

Ugyanakkor a fűtőtestek hangulatos világítással övezik a teraszt és ezzel kellemes, meghitt  légkört teremtenek. Formatervezésüknek köszönhetően kellemes kiegészítőjük a teraszokat. Kerekeiknek köszönhetően egyszerűen és könnyen mozgathatóak, így bárhol használhatóak a ház körül. Kezelésük egyszerű, minimális karbantartást igényelnek, mindig készen állnak. Ha lehűl a levegő, csak egy gombnyomás, és máris használhatóak.

A gázmelegítőnek köszönhetően egész évben élvezheti teraszán a kellemes meleget a hidegebb napokon és estéken egyaránt.
Örömmel adunk tanácsot, hívjon, írjon bátran ...


a Hago csapata