Teraszfűtő hőgomba ETNA MAXI

Teraszfűtés AKCIÓ -31%
68 000 HUF 98 000 HUF Ár brutto Megtakarítás: 30 000 HUF Készleten több mint 5 db

ETNA MAXI

Szeretné ha tovább tartanának a kellemes, meghitt esték, függetlenül az időjárás viszontagságaitól, hirtelen változásaitól? Ma már a teraszfűtő hőgombák segítségével még a hidegebb tavaszi vagy őszi idő esetén sem kell dideregnie, vagy lemondania a szabadban töltött beszélgetésekről, esetleg egy hangulatos étterem teraszáról. De a nyári hűvösebb estéken is jó szolgálatot tehet egy jól megválasztott szabadtéri hősugárzó. A teraszfűtők szabadtéri rendezvényeken is jó szolgálatot tesznek. Ebben az esetben természetesen több eszközre van szükség, ám webáruházunkban még az éttermek, cateringgel foglalkozó cégek is megtalálják a számukra legmegfelelőbb berendezést.
Az élet a teraszon  nem áll meg rossz idő esetén sem. Nem lehet akadály a hideg, eső, hó sem. A hősugárzó hívogató meleget biztosít a nyers időben is. Az őszi és téli hideg idő sem állhat ellent a jókedvnek és szórakozásnak, ha segítségül hívjuk hozzá a teraszfűtő hősugárzókat.
  • A teraszfűtés felmelegít bármilyen időben
  • Főleg a vendéglátásban teljesít elvárásokon felül
  • Már nem veszít a bevételéből a zord időjárás miatt, a kávézók, éttermek külső teraszai az év legnagyobb részében látogathatók
  • éjjeli bárok, mulatóhelyek kitűnő kelléke, a bejáratoknál, teraszokon nagyon jó hasznát veszik,
  • Esküvők, bálok, estélyek szervezésénél nélkülözhetetlen kelléke,
  • a kerti pavilonok egész évben használhatóak, és ikellemes helyszínül szolgálnak bármilyen rendezvényhez,
  • egyszerű és gazdaságos megoldás az olyan helyeken, ahol be kell biztosítani a külső területek fűtését.

Vásárlóink értékelése

45 értékelés, 4.8/5