Árusító sátor rövidesen Budapesten is


Vissza
Személyes átvétel Budapest és környéke. Harmonikasátrak széles választéka, magas minőség, kedvező árak, 5 év jótállás, kitűnő stabilitás.

Manapság az on-line webáruházak létrehozása nem nehéz feladat. Számtalan lehetőség van áttekinthető, egyszerű, modern webáruház bérlésére is , mindenki talál kedvére valót.  Nincs szükség számítástechnikusokra, programozókra, egy kis ügyességgel minden probléma megoldható. Csak fel kell tölteni a termékeket, fotókat, leírásokat és már kész is. Még az is előfordulhat, hogy rájön az ember, hogy egy technikai zseni veszett el benne.

Cégünk honlapja is az évek során változott, fejlődött, szem előtt tartva az áttekinthetőséget és a praktikus kezelhetőséget. Árusító sátraink értékesítéséhez mindez elengedhetetlen feltétel. Kínálatunkban megtalálhatóak az acél vázas sátrak, kisebb méretű kerti sátrak és nagyobb pavilonok egyaránt. Kétféle kategóriába soroltuk őket, ezek a Super és az Exclusiv.. Kellemes csalódás az acélváz könnyű súlya és stabilitása, ami hatalmas előny időjárásváltozás esetén. Véd az eső, szél és az UV sugárzás ellen. Az oldalfalak sűrű szövésű ponyvából készültek, színállóak és vízálló bevonatuknak köszönhetően esőben sem kell félnünk a beázástól.

A sátor vázát termoplasztikus porfesték védi a korróziótól és a mechanikus sérülésektől. A minőségi festéknek köszönhetően a sátor váza hosszú élettartamú  és kifogástalan küllemű.

Kínálatunkban sokféle színből válogathat: fehér, bézs, narancssárga, piros, kék, zöld, fekete. Mindenki megtalálja a neki megfelelőt, színből, méretből egyaránt, legyen az magánszemély vagy professzionális felhasználó. Szívesen adunk tanácsot minden kedves érdeklődőnek. Megrendelését  1-2 munkanapon  belül kiszállítja a futárszolgálat.

A HAGO sátrak vásárlásával az 5 éves jótállás keretein belül a sátor sérülése esetén biztosítjuk a csere elemeket és a szervizelést.

Most is, mint minden évben eljött az az időszak, amikor már nem kellemes a kinti pihenés a kellemetlen, őszi időjárás miatt. Erre kínálunk megoldást teraszfűtőinkkel.  Nem kell bajlódni a tűzrakással, nincs hamu és korom, mégis kellemes melegben tölthetünk el pár órát a szabadban, ha úgy akarjuk. A hősugárzók közvetlenül  a használat alatt nem igényelnek semmilyen törődést, használat után a karbantartás minimális. Választhat  igénye szerint kisebb asztali melegítőt, vagy nagyot, mellyel akár egy nagy fedett teraszt vagy sátrat is könnyedén kifűthet. A nagyobb melegítők a könnyebb manipuláció érdekében el vannak látva kerekekkel. Melegítőink nélkülözhetetlen berendezései a kertvendéglőknek, éttermek fedett teraszainak a hűvösebb napokon. El tud képzelni romantikusabb délutánt, amikor forró teával vagy kávéval a kezében pihen a kellemesen meleg teraszon, a kinti zúzmarás tájat figyelve? Hősugárzóinkkal ez gyorsan és egyszerűen megvalósítható. 

Szeretnénk Önnek többet nyújtani

Cégünk filozófiája: Jelen lenni a piacon csak online nem elég. Webáruházként úgy döntöttünk, lehetővé tesszük a személyes átvételt is. Magyarországon, konkrétan Budapesten nyitunk a közeljövőben lerakatot, ahol nem lesz majd akadálya a személyes találkozásnak, áruátvételnek, tanácsadásnak. Közelebb kerülünk egymáshoz, a telefonos és írásbeli kontaktus mellett fontosnak tarjuk a személyes találkozást is. Vannak érdeklődők, akiknek fontos, hogy vásárlás előtt saját szemükkel meggyőződhessenek a termékek minőségéről. Ezt szeretnénk bebiztosítani az érdeklődők, vásárlók számára. Szívesen bemutatjuk termékeinket, biztosak vagyunk az általunk értékesített termékek minőségében, ezzel együtt a vásárlók elégedettségével is.  Ezen a téren is szem előtt tartjuk a professzionális hozzáállást, mint minden más területen is. Bízunk magunkban, bízunk ügyfeleinkben.


Keressen bennünket, a közeljövőben már személyesen is.

HAGO TEAM