Egyedülálló elárusító sátor a karácsonyi vásáron


Vissza
Azonnali kiszállítás, 5 év garancia, magas minőség és stabilitás, kitűnő árak.

A karácsonyi piacok látogatása csodálatos élmény. A karácsonyi sütemény, a pirított mandula és a forró karácsonyi puncs illata lengedezik a levegőben. Az árusok sátrai tele vannak termékekkel, karácsonyi díszekkel, különféle kézműves termékekkel, adventi koszorúkkal, fazekas árukkal, üveg angyalkák és különféle anyagokból készült díszek. A vásár elmaradhatatlan része a kiváló ételek és forró italok széles kínálata. A téli hidegben a  felmelegedni vágyóknak forró teákat, puncsot, és illatos forralt bor kínálnak az árusok.


A karácsonyi piacok számára elengedhetetlenek az árusító sátrak nemcsak a termékek bemutatására, hanem magáncélra is. Érdemes ellátogatni egy-egy ilyen vásárra,  a meghitt karácsonyi hangulat szinte kézzelfogható.

Az árusító sátor valóban széles körben alkalmazható minden területen. A rendezvény méretétől függően a kisebb méretű sörsátor kiváló megoldás. Az árusító sátrak beszerzésével megoldódnak a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt adódó problémák. Ellenáll az időjárásnak, a vízálló ponyva megvédi Önt és termékeit az esőtől.

A vásárok alatt szüksége lesz további felszerelésre ahhoz, hogy teljes körű színvonalas kiszolgálást nyújthasson vendégeinek.

Az összecsukható asztalok, melyeket a sátorhoz nálunk megvásárolhat alkalmasak árusító pultok gyanánt is. Az összecsukható asztalok kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek. Rugalmasak, nagyon gyorsan  felállíthatóak szerelés és különösebb erőkifejtés nélkül. Nagyon praktikusak a könnyűk, összecsukhatóak, mint egy bőrönd. Terhelhetőségük max. 350 kg, terhelésnek, ezáltal az élet szinte minden területén felhasználhatóak.

Az összecsukható padok egyértelműen remek lehetőséget kínálnak arra, hogy nagy számú ülőhelyet hozzanak létre minimális költséggel. Továbbá összecsukható székeink is kiválóan alkalmasak a vendégek illetve az ügyfelek kényelmének biztosításához. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek által ellenállnak nagy mechanikai terhelésnek is, UV stabilak és nem károsítja őket az eső sem.

Annak érdekében, hogy karácsonyi összejövetele minden tekintetben tökéletesen sikerüljön , javasoljuk a gázmelegítők használatát. Vannak asztali vagy magas, nagy teraszfűtőink. A kellemesen sugárzó meleg szó szerint vonzza az embereket, hogy nyugodtan helyet foglaljanak és élvezzék a karácsonyi hangulatot a család, barátok és ismerősök körében.

Hogyan teremtsünk karácsonyi hangulatot az árusító sátrunkban

Az árusító sátrak karácsonyi dekorációja is fontos szerepet játszik a kellemes összhang kialakításában. Az összecsukható sátor robusztus vázát könnyű díszíteni, fenyőágakkal, fényfüzérrel, lampionokkal egyaránt. Akár a sátorfalakat is feldíszíthetjük. Egyszerűen csak hagyja fantáziáját szárnyalni, az eredmény biztosan csodálatos lesz.

Biztonság mindenek felett

A sátrak különösen a téli szezonban ajánlottak fokozottan rögzíteni. Minden egyes sátorhoz ingyenesen adunk sátorcövekek. Ha szeretné biztosítani a sátor ideális rögzítését, ehhez rendelkezésére állnak még nehezékzsákok is, melyeket külön megvásárolhat. Ezek lehetőség szerint homokkal, sóderrel tölthetőek. A legjobb megoldást kínálják az állvány rögzítésére a kemény felületeken. Töltés után a tasak súlya kb. 14 kg. A megtöltött zsákok két egymáshoz erősített hengert formáznak, a sátor lábához tépőzárral rögzíthetők. A zsákok vízálló szövetből készülnek, így nem áznak át. Az anyag ütésálló, ezért nem kell félni hogy megsérülnek, kiszakadnak.

A sátor megfelelő tárolása

Nagyon fontos a sátor megfelelő tárolása. Javasoljuk, hogy száraz és hűvösebb környezetre fókuszáljon. A sátorponyvának teljesen száraznak kell lennie. Ha nedves ponyvával tárolják a sátrat, foltosodhat, megpenészesedhet, és a későbbiekben ez bizony kellemetlen meglepetést okozhat. Ezért minden esetben körültekintően kell összecsomagolni és tárolnia sátrat, hogy hosszú időn keresztül tudja élvezni.

Kellemes karácsonyi ünnepek és boldog új esztendőt kívánunk!
a Hago csapata