Vissza

Egyedülálló vállalati ünnepség bárasztalokkal

Gyorsan összecsukható asztalok szuper áron. Minőségi anyag, beltérben és szabadban is használható. Gyors szállítás, nagy stabilitás, kiváló minőség


A karácsonyi parti szervezésekor figyelni kell arra, hogy a vendégek megismerjék egymást. Az összejövetel szervezőjeként hosszadalmas és igényes munka áll mögötted, sok időt fordítottál arra, hogy a rendezvény a részletekbe menően tökéletesre sikerüljön. Nagy segítség ha a szórakoztató program részeként beiktatunk közös versenyeket, játékokat, így garantált a jó hangulat. A kreatív program létrehozására sok idő szükséges, minden rendezvényszervezőnek több szempontot kell figyelembe vennie.

Mindenki szeretne jól szórakozni, kipihenni a hétköznapok fáradalmait, kikapcsolódni és élvezni az együtt töltött szabadnapot. Ez az oka annak, hogy a munkaértekezleteket, megbeszéléseket nem egy ilyen alkalomkor kell lebonyolítani. Érdemes rövidre fogni a hivatalos részt, pár mondatban vázolni az elmúlt esztendő sikereit és pozitívumait, valamint az új év célkitűzéseit. 

Meggyőződésünk, hogy a munkatársak személyes találkozása pozitívan befolyásolja az együttműködést, a sikeres kommunikációt.  Az alkalmazottak közötti emberi kapcsolatok minősége nagyon fontos a vállalat fejlődéséhez, nemcsak a munkatapasztalaton keresztül alakul ki az egymás közötti bizalom, hanem megismerhetik ezáltal a kollégák egymás magánéletét is. Aki magánemberként elnyeri mások bizalmát, könnyebben találja meg a megfelelő hangnemet a kollégáival szemben is.

Meg kell fontolnunk, hogy hogy is alakítjuk ki az ülésrendet. Hosszú, nagy asztalt szeretnénk, vagy inkább kis létszámú négyszögletes, esetleg kör alakú asztalokat, ahol a vendégek jobban tudnak beszélgetni.  Fontos, hogy az egy asztalnál helyet foglaló emberek ismerjék egymást, legyen közös témájuk. Ideális esetben egy asztalnál 5-9 vendég foglal helyet. 

Álló fogadásnál elengedhetetlen a bárasztalok beszerzése. 


Bárasztalok az egyszerű és gyors kiszolgálásért 


A szervezésnél igénybe kell venni minden olyan lehetőséget, amely  lerövidíti és leegyszerűsíti  az előkészületeket. Ne kelljen olyan részletekkel az időt vesztegetni, ami egyszerűen és gyorsan megoldható.

Ebben nyújtunk segítséget az ilyen rendezvényeknél. Kínálatunkban szerepel többféle összecsukható asztal, valamint pad és szék is.

Bárasztalunk kitűnő segítségnek bizonyult már számos rendezvényen. Teljesen mindegy, hogy a rendezvény zárt bel- vagy kültéren kerül megszervezésre, elengedhetetlen a röviditalok, borok, frissítők vagy szendvicsek, hidegtálak, gyümölcstálak felszolgálásához a megfelelő bisztró                  asztal. Igény szerint díszíthető, magas, karcsú dizájnjának köszönhetően elegáns kiegészítője minden rendezvénynek, legyen az esküvő, születésnapi parti vagy céges összejövetel.

Nagy előnye, hogy 80 cm átmérője ellenére összecsukva kis helyen elfér, igény esetén bármikor könnyen felállítható. A rendezvény utáni takarításkor is tapasztalhatjuk nagy előnyét, mivel könnyen tisztítható, mosható, fertőtleníthető. 

Tároláskor összecsukott állapotban letakarva nem foglal nagy helyet, akár több darab is kis helyen elfér, bármikor rendelkezésre áll, amikor csak szükség van rá. 

Bisztró asztalainkkal biztosíthatja a rendezvény színvonalát, a vendégek kényelmét. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. 


a HAGO csapata