Gázfűtés


Vissza
Terasz hősugárzók kültéri használatra, illetve fedett, félig zárt teraszok, verandák fűtésére. Gyorsan és egyszerűen kellemes környezetet teremthet vendégei számára a leghidegebb napokon is.


Síelési szezonunk idén is teljes gőzzel indul. A hosszú ünnepi napok után sokan közülünk útra kelnek a hegyekbe, hogy elégethessék néhány kalória, sportoljanak és persze szórakozzanak. Az időt a lejtőn eltöltött órák frissítő változatot jelentenek számunkra a többnapos lustálkodás után. Hál' istennek a fagyos napokon a síterepek különféle étel- és italkínálatot kínálnak, ahol a síelők egy kis pihenőt tarthatnak. Felmelegedhetnek, ha a hőmérséklet mélyen a nulla fok alatt van, vagy élvezhetik a napsugarakat egy meleg ital kíséretében.

Gázfűtésű piramis

Ahogyan külföldön, hazai síterepeinken is a délutáni après-ski bárok igazi slágerévé válnak. Napközben itt találkozik a legtöbb síelő, hogy meleg teát, kávét vagy rumot igyon. Az utóbbi években ezek a bárok színes menüt és egyre magasabb színvonalú szolgáltatásokat kínálnak a vendégeknek. Napközben kellemes zene szól, délután lassan megtelnek a bárok, és este az emberek a lejtő közvetlen közelében keresik a szórakozást. Ezek a bulik gyakran hajnalig tartanak. Ezután vendégeiket reggelivel köszöntik, ami segít rendbe hozni őket a fárasztó éjszaka után.


Legyen szó hagyományos tea rummal vagy modern après-ski bárról, igyekszik a vendégek számára kellemes környezetet teremteni. Sok más dolog mellett vonzó menüt és jó marketinget is kínál, valamint olyan különleges dolgokat, amelyek más helyeken nem szoktak megtalálhatóak lenni. A bárok többsége terasszal rendelkezik, ahol az ember frissülhet fel, miközben gyönyörködik a hegyekben. A belső meleg kellemes, de ugyanilyen vonzó a teraszon melegedni, ami vonzza a fagyos síelőket a hegyről. Sokan inkább ezt a kültéri lehetőséget választják az beltéri bárban ülés helyett. Az embernek nem kell teljesen átöltöznie, ami elég hosszadalmas, de nem kell azon is állni, hogy a legnagyobb hidegben kinn tartózkodjon. Az ilyen helyek üzemeltetői általában megbízható és nagyon hatékony teraszgázfűtőkkel rendelkeznek.   A gázfűtők, amelyek propán-bután palackról működnek, nem függenek az elektromosságtól, így bárhol használhatók. A teraszt a szezon elején felfűtheti, majd napközben csak fenntartja a hőmérsékletet. A legnagyobb forgalom idején nem szükséges különösen foglalkozni a fűtőkkel, és önnek már csak a vendégekre kell koncentrálnia, vagy a szabadidejében élveznie a környező természet gyönyörű látványát a kellemesen fűtött teraszon vagy verandán.


Kínálatunkban talál álló vagy asztali teraszgázfűtőket. Mindkét típusú gázfűtő mindig készen áll a használatra. Minden fűtő egyszerű teljesítmény-szabályzással rendelkezik, így mindig optimális hőmérséketről gondoskodnak. Használatuk során nem kell semmit sem tennie, csak élveznie a kellemes meleget. Ezeknek a fűtőknek a kiválasztásával elkerülheti a kosz és a szagokat, az egyetlen, amire gondoskodnia kell, az egy hagyományos gázpalack, ami kb. 12 órára elegendő. A maxi fűtőkkel akár 23-25 m2 teraszt is felfűthet, az asztali fűtőkkel pedig 7-9 m2 területet. Ügyelni kell a megfelelő szellőzésre, ha egy fedett teraszról van szó. A gyártók természetesen gondoltak a biztonságra is - az általánosan alkalmazott hőbiztosíték gondoskodik arról, hogy a tűz kialszik, ha megszűnik a gázellátás.

Melegérzetet biztosíthat teraszán egész nap, de esténként szervezhet egyre népszerűbb après-ski partikat is. A jó zenével, remek italokkal és ehhez az ég alatti szórakozással a fiatalok számára vonzóvá válik.

Kérdéseivel kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, szívesen segítünk!


Hago Csapata