Kerti sátor


Vissza
Kertje gyors és egyszerű tetőfedése kerti sátrak segítségével
Kertipavilon és felhasználása

Kertipavilon és felhasználása

Kertipavilon

A kertipavilon gyors elhelyezésének és sokoldalú felhasználásának előnye.

A kertipavilon praktikus fedezetként

A kertipavilonok általában védelmet nyújtanak az esős és szeles időjárás ellen, tökéletes árnyékot és menedéket biztosítanak. Egész évben optimális védelmet és fedezetet nyújtanak a lefedendő dolgok számára.

Ha úgy döntesz, hogy áthelyezed a pavilont, nincs egyszerűbb módja annak, mint a dolgok kiürítése és a pavilon összecsukása és áthelyezése bármilyen erőfeszítés nélkül. Elég csak a legjobban megfelelő helyre helyezni.

Kertipavilonok - különböző felhasználások

A kertipavilonok alkalmasak különböző szabadtéri eseményekhez. Születésnapi ünnepektől esküvőkig és nyári grillezésig. A kertipavilon egész évben hasznos lesz, és ideális fedezetként szolgál nemcsak a forró nyári napokon, hanem a szeles vagy esős időben is. Meleg napokon érdemes csak a tetőponyvát használni. Az oldalakon elegendő levegő fog áramlani. A három oldalsó falat hideg vagy esős napokon lehet használni. A negyedik fal a pavilon teljes lezárására szolgál, ezzel nagyobb magánélményt biztosítva.

A pavilon színes változatai különleges dizájnt adnak a kertnek, a masszív olló szerkezet pedig stabil helyet biztosít. Az összesféle ünnepek, ünnepek vagy egyszerűen csak azok az alkalmak, amikor találkozni szeretnél a szeretteiddel, ideális lehetőség a kertipavilon használatára. Például a promóciók vagy esküvők eseményekké válhatnak, amikor saját kerted területét használod. Nem beszélve arról a lehetőségről, hogy kint ülj a kávé vagy tea mellett a szeretteiddel.