Lakodalmi mulatság kerti sátor alatt


Vissza
HAGO sátor különleges alkalmakra is

A házasságkötés különleges esemény minden ember életében. Nem egyszerű egy ilyen jelentős esemény megszervezése.Az apróságoktól kezdve a lakomán át a zenéig mindennek tökéletesnek kell lennie. Mindenre nagyon odafigyelünk, mindent százszor megtervezünk, újragondolunk, válogatunk a helyszínek, ételek, díszítés közül, hogy a legszebb, legjobb, az igazi a miénk lehessen. Ezen felül időigényes még a menyasszonyi ruha és a gyűrűk kiválasztása, a díszítés megrendelése, eldönteni, hogy milyen zenét szeretnénk. A fényképész választás is nagyon lényeges, hogy kedvünkre való emlékeink maradjanak a nagy napról.


Mit szólnának ahhoz, ha a boldogító igent a szabad ég alatt mondanák ki? Legyen az polgári vagy egyházi esküvő, a lehetőségeknek se szeri se száma. Akár várudvaron is történhet a fontos esemény. Az ilyen esküvő szabadságérzetet kelt, nem kell zárt helyen töltenünk az egész éjszakát, az ünnepi hangulatot ezzel csak még inkább fokozva.   A szabadban fantáziája szárnyalhat, és olyan díszítést választhat, amilyet csak elképzel élete legszebb pillanataihoz, semmilyen zárt tér nem szabhat határt.


Álmaink esküvőjének semmi sem állhat útjába


A fehér baldachinos kerti sátor és rengeteg fehér virág, lehet ennél csodálatosabb helyszíne egy esküvőnek? A tágas tér csak kiemeli a szertartás ünnepélyességét és nagyvonalúságát. Az elegáns teríték és étkészlet elegáns kiegészítője az ünnepnek.  Ugye egyetértünk, hogy ennek a nap a legszebb, legtökéletesebb kell legyen?

Egy rendezvényszervezéssel foglalkozó vállalkozás számára nélkülözhetetlen a többi fontos kellék mellett az elegáns sátrak bebiztosítása is. A HAGO sátrak ebben segítségükre siet, a mi sátraink kitűnő választásnak bizonyultak számtalan rendezvény kapcsán. Bármilyen nyilvános rendezvényen, vagy családi összejövetelen, ünnepélyes alkalmakkor vagy kerti partin a megfelelő megoldás. A HAGO sátrak szükség szerint bármikor és bárhol felállíthatók, megemelve így a rendezvény színvonalát.

A sátrak harmonika vázuk által könnyedén felállíthatók és lebonthatók. Így időt spórol más, fontosabb tevékenységekre, amelyek elengedhetetlenek, hogy minden az elképzelése szerint alakuljon.

Válasszon széles kínálatunkból, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíteni tudjunk teljesíteni vágyát.