Mobil büfé harmonika sátorból


Vissza
Gyors felállítás és lebontás, stabil harmonikaváz, kitűnő minőség kedvező áron. Ellenáll az időjárásnak, CE minősítés

 A köztudatban kialakult az a nézet, hogy a piac olcsóbb, mint a bolti kereskedelem. Bizonyos cikkek sokszor valóban olcsóbban megvásárolhatók, de néhány dolog nagyon fontos, ha el akarjuk kerülni a kellemetlenségeket. Mire kell odafigyelnünk?

Vásáron és piacon az erre vonatkozó jogszabályi rendelkezések és hatósági előírások megtartásával áru- és termékértékesítés, továbbá vendéglátóipari, kölcsönző, megőrző, mutatványos, valamint helyben végezhető szolgáltató és javítóipari tevékenység folytatható. 


Legfontosabb kérdések a piacokon és vásárokon történő értékesítésről


 • Kik árusíthatnak vásáron és piacon?
 • Egyéni vállalkozó vagy magánszemélyárusíthat-e vásáron és piacon?
 • Mi a helyzet, ha valaki mezőgazdasági őstermelőtől kíván vásárolni piacon?
 • Léteznek-e az árusokra vonatkozó technikai és esztétikai előírások?
 • Melyek azok a termékek, amelyeket nem lehet vásáron vagy piacon értékesíteni?

Vásáron és piacon csak az árusíthat,aki az Európai Gazdasági Térség valamely tagállamában rendelkezik lakóhellyel vagy székhellyel. Vásáron és piacon gazdálkodó szervezet, alapítvány, társadalmi szervezet, mezőgazdasági termelő, népművész, népi iparművész, iparművész, képzőművész és fotóművész árusíthat.

Az egyéni vállalkozónak, illetve mezőgazdasági kistermelőnek nem minősülő - az Európai Gazdasági Térség valamely tagállamában lakóhellyel vagy székhellyel rendelkező - egyéb magánszemély a tulajdonát képező vagyontárgyakat a kirakodóvásáron és használt          cikk  piacon alkalomszerűen értékesítheti. A vállalkozói igazolvánnyal nem rendelkező magánszemély üzletszerű kereskedelmi tevékenységet nem folytathat, tovább eladás céljára beszerzett árut nem értékesíthet. 


A mezőgazdasági őstermelői igazolvánnyal rendelkező személy kizárólag a saját gazdaságában előállított zöldséget, gyümölcsöt, virágot,a saját gazdaságban előállított mezőgazdasági termékből származó, nem hőkezelt, savanyított terméket,mézet (lépesmézet), saját tenyésztésű, nevelésű állattól származó tejet, tejterméket, tojást, valamint darabolás nélkül vágott és belezett baromfit, továbbá sertéshúsból előállított füstölt húst, étkezési szalonnát, olvasztott étkezési zsírt árusíthat, az élelmiszerek előállítására és forgalmazására vonatkozó külön jogszabály szerint. 


Vásáron és piacon még működési engedéllyel rendelkező üzletben sem hozható forgalomba ( a teljesség igénye nélkül):


 • nemesfém és az abból készült ékszer, drágakő;
 • gyógyszer, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású anyag és készítmény, valamint állatgyógyászati készítmény;
 • kábítószernek és pszichotrop anyagnak minősülő termék;
 • mérgező és veszélyes anyag;
 • látást javító szemüveg, kontaktlencse;
 • fegyver, lőszer, robbanó- és robbantószer, külön jogszabály alapján II., III., IV. vagy V. osztályba tartozó pirotechnikai termék, gázspray;
 • „A” és „B” tűzveszélyességi osztályba sorolt anyag...stb.
Kihez fordulhatunk, ha panaszunk van?


A vásárok és piacok rendjét, a forgalomba hozott termékeket, valamint a jogszabályokban foglaltak megtartását a jegyző, önkormányzati rendeletben hatósági joggal felruházott piacfelügyelő, az ellenőrzésre jogosult más hatóságok, valamint tagjaik tekintetében a területi gazdasági kamarák végzik. A hatósági ellenőrzésre - eltérő szabályozás hiányában - az államigazgatási eljárásról szóló törvény szabályait kell alkalmazni. A sátorban gázos hőgombával lehet fűteni.


Kitűnő lehetőséget ajánlunk


Az ételkészítés és értékesítés harmonikasátorban jó alkalom arra, hogy hírnevet szerezzen éttermének, büféjének. A mobil értékesítés kiváló és költséghatékony megoldás minden büfétulajdonos vagy gyors éttermi értékesítő számára. Összecsukható sátrak minden változatban kaphatók. Az acél vázzal ellátott sátrainkat a jó minőség és a stabilitás jellemzi. A sátor mennyezetmagassága négy magasságra állítható. Váza  csavarozott , erősen ötvözött acélból készült, a ponyva  a legújabb technológiáknak köszönhetően szövetszálai igen sűrűek, ezért nagy az ellenálló képességük a kis súlyuk ellenére is. Az UV sugárzás elleni védelem a jó minőségű anyagokkal együtt az impregnált kezeléssel garantálja a hosszan tartó színállóságot.

Mindennek köszönhetően a sátor kitűnő megoldást nyújt a piacon, vásáron történő árusításhoz. Előnyét fokozhatjuk még a sátor ponyvának nyomtatásával is, mely kitűnő lehetőség a vállalkozás reklámozására.

Harmonika sátrunk megvásárlásához 5 éves jótállás jár,  ebből az első 2 évben a váz elemeit ingyen szolgáltatjuk.

Termékein megvásárlásával partneri kapcsolatunk nem fejeződik be, mi vállalunk mindennemű szervizelést, míg sátrát használja.


Nekünk fontos az Ön elégedettsége :)