Vissza

Összecsukható sátor gyorsan és olcsón

Kiváló ár, gyorsan felállítható és lebontható, kitűnő minőség és ellenállóság. Gyors kiszállítás.

Van pár ötletünk, hogyan spórolhat pénzt.

Az értékesítők gyakran használják azt a trükköt, hogy a kiárusítás alatt az alapárat megemelik, így úgy tűnhet, hogy a termék nagy kedvezménnyel vásárolható meg. Sok esetben a termék még a kedvezményes áron is drága a többi hasonlóhoz képest. Legjobb áron minden évben közvetlenül a karácsonyi ünnepek után  vásárolhatunk.

Sok esetben ez a kedvezmény elérheti az 50 - 70%-ot is.

Érdemes elgondolkoznunk ezen, és nem bedőlni ezeknek a vásárlócsalogató trükköknek. 

A vásárló sok esetben tévedésbe eshet és helytelen döntést hozhat.  Például összecsukható harmonika sátor vásárlását tervezi, melyre egyszeri használatra van szüksége. Automatikusan a legolcsóbb terméket választja. Csakhogy a minőségben nagyot csalódhat. Kiderülhet, hogy a termék messze nem felel meg az elvárásainak. Tapasztalatból tudjuk, hogy vannak olyan sátrak, melyek egyszeri felállítás után használhatatlanok, vagy annyira ritka a ponyva szövete, hogy még a napfénytől sem véd meg. Ilyenkor a vételár feleslegesen kidobott pénz, az sátor a célnak nem felel meg. Ilyenkor igaz a mondás, miszerint olcsó húsnak híg a leve. 

Még abban az esetben is, ha jelenleg csak egy hétvégére van szükségünk a  sátorra, mérlegelni kell azokat a tényezőket, melyeket valószínűleg nem is tudatosítunk. Az olcsó sátrak labilis vázzal rendelkeznek. Ha feltámad a szél, a második napon már lehet, hogy nem lesz mit felállítanunk. Itt kezdődnek a problémák.  A rendezvény még tart, és a sátor használhatatlan. Ilyen esetben idegtépő lehet egy másik sátort biztosítani, lehetőleg azonnal, a sérült sátor reklamációja is hetekbe telhet. Egy nap alatt új harmonika sátort vagy alkatrészeket beszerezni a régihez szinte lehetetlen feladat. Minőségi sátor beszerzésével egy sor stressztől óvja meg magát.


Takarítson meg a HAGO-val egy halom pénzt


Mi arany középutat kínálunk Önnek. Az acélvázas harmonika sátraink nagyon széles választékban és kedvező áron kaphatóak, magas minőségűek és stabilak.  Felállítása pillanatok kérdése, vázának vastagsága 0,8 < 3 mm. Ellenáll egészen 40 km/óra sebességű széllökéseknek. A porfestékkel szórt váz korrózió ellenálló. A csomagolás tartalmazza a vázat, tetőponyvát, három teli oldalfalat és cövekeket. A ponyvák egymáshoz tépőzárral rögzíthetők, amely a sátor egész kerületén valamint lábai egész hosszában teljesen lezárják a sátrat. A ponyva minőségi, erős és sűrű vízálló szövetből készült.  

Sátrainkra 5 éves garanciát vállalunk, ebből az első két évben a váz elemeihez ingyenesen jut hozzá. Minden téren minőségi szervizt nyújtunk.


Hogyan tudok rendelni


Lépjen át webáruházunkba és kattintson a parti sátrak fülre. Két lehetőség közül választhat. Super acél és Exclusive acél sátrak közül válassza ki a kívánt terméket. A termék alatt található az ára. Válassza ki a méretet, majd a színt. Ezután tegye a kosárba. 

Ha szeretné folytatni a választást, kattintson a kívánt termékre. Amennyiben szeretne negyedik, ajtós oldalfalat is, a Tartozékok fülre kattintva válassza ki az acél sátrat, majd a színt és méretet. Ha befejezte a vásárlást, válassza ki a szállítási módot és a fizetési lehetőségek közül válasszon egyet a kártyás, banki utalásos vagy utánvétes fizetési módok közül. Ezután töltse ki a személyes adatait, szállítási illetve számlázási címet, esetleg ha céges vásárlás, akkor a cég adatait. Mikor kapom meg a termékeket


Amennyiben 12,00 óráig leadja a megrendelést, a csomagot a futárszolgálat a következő munkanapon kiszállítja. Amennyiben azonban banki átutalással szeretne fizetni,  a vételár bankszámlánkon történő jóváírása után adjuk át a csomagot a futárszolgálatnak. A leggyorsabb lehetőség az utánvét, vagy a bankkártyás fizetési mód. Minden esetben küldünk visszaigazoló e-mailt, milyen állapotban van a rendelése, továbbá a csomagszámot is elküldjük, hogy követni tudja a szállítmányt.  


Bízunk benne, hogy elégséges tájékoztatást adtunk, amennyiben bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.


Hago Team