Összecsukható sátor gyorsan és olcsón


Vissza
Kiváló ár, gyorsan felállítható és lebontható, kitűnő minőség és ellenállóság. Gyors kiszállítás.

Lássunk néhány trükköt arra, hogyan lehet pénzt megtakarítani. 

A kereskedők gyakran trükköket használnak az árak emelésével a kiárusítási időszakokban. Az olyan termékekről van szó, amelyek még mindig túlárazottak a kedvezmények után is.  A legnagyobb akciók a karácsonyi ünnepek után következnek. A kínálatban magas kedvezmények vannak, 50 és 70% között.  Tehát gondoljunk át a termék valódi értékét, és ne hagyjuk, hogy vonzó ajánlatok elszédítsenek.    

összecsukható sátor


A vásárlók különböző hibákat és helytelen döntéseket hozhatnak. Például   egy összecsukható sátrat szeretnél vásárolni, amire csak egyszer van szükséged.  Automatikusan a legolcsóbb verziót választod. Ez csak egy háromnapos esemény, és elkezded keresni a rendelkezésre álló forrásokat. Itt könnyen félrevezetheted magad és ártalmat okozhatsz magadnak. Habár örülsz, hogy remekül  vásároltál, még nem is sejted, milyen kockázatot vállalsz. A olcsó, alacsony minőségű termék megvásárlása nem csak elvezi az megtakarított pénzt, hanem el kell költened az alkatrészekre, vagy rosszabb esetben egy drágább terméket kell keresned. Nem ok nélkül mondják, hogy ...Nem vagyunk olyan gazdagok, hogy olcsó dolgokat vásároljunk.   


Még ha csak egy háromnapos kiállításra van szükséged, fontolóra kell venned olyan tényeket, amelyekről a fogyasztók általában nincsenek tudatában.  A olcsó termékek általában  instabil szerkezettel rendelkeznek. Képzeld el a helyzetet, hogy a kiállítás a második napon tart. Erős szél esetén az ilyen típusú szerkezetek teljesen tönkreeshetnek.  És itt van a probléma. A kiállítás még mindig tart, és te maradsz a sátor nélkül. Vagy azonnal találnod kell egy új összecsukható sátrat, vagy rosszabb esetben egy drágább terméket kell keresned. Nem csak az megtakarított pénzért jutsz, hanem további kiadások is várnak rád.  


Megtakarítások a Hago céggel


Arany középutat kínálunk.  Az összecsukható sátraink acél vázzal rendelkező választéka árban elérhető, és magas minőséggel és stabilitással rendelkezik. Az egyszerű szerkezet automatikus rögzítésnek köszönhetően könnyen felállítható. A szerkezet vastagsága 0,8 < 3 mm. A szélállóság akár 40 km/órás is lehet. A porfestés a szerkezeten megakadályozza a rozsda kialakulását. A csomag tartalmazza a szerkezetet, a tetőponyvát, a oldalsó ponyvákat és a horgokat. A ponyvákat cipzárral lehet összekötni, amely az egész kerületen van felhelyezve. A anyag magas szilárdságot és ellenállást kínál a sérülésekkel szemben. Egyéb előnye az állandó színstabilitása és vízállósága. 

Az összecsukható sátrak termékeire 5 év garanciát vállalunk, és az első két évben ingyenes szerkezeti alkatrészek állnak rendelkezésre.  Ez a sátrad szervize.


Hogyan rendelhetek


Lépjen át weboldalunkra. Kattintson a party sátrakra. Látni fogja két lehetőséget. Party sátrak és Exkluzív Party sátrak. A termék mellett ár tartomány van megadva. Válassza ki a méretet és a színt a sátor számára, majd tegye kosárba. Ha szeretné folytatni a vásárlást, nézze meg a többi terméket. Ha érdekli a 4 oldalas sátor cipzárral, amely lehetővé teszi a sátor teljes lezárását, akkor az Kiegészítők rovatba kell lépnie, újra ki kell választania a méretet és a színt. Miután befejezte a teljes rendelést, áttért a következő lépésre, vagyis a fizetés kiválasztására. Meg kell erősítenie a futárral történő kézbesítést. E nélkül a rendelést nem lehet befejezni. A fizetési módot banki átutalás, utánvéttel, online kártyával vagy PayPal-lal választhatja ki.  Sőt, lehetőség van a személyes átvételre is Nyitrán. A fizetési mód kiválasztása után megadja személyes adatait, e-mail címét és telefonszámát. Ha vállalati vásárlást szeretne, erősítse meg a cégadatait. Adja meg a cég nevét. Ezután megadja az adóazonosító számot (NIP) és az áfa azonosító számot (VAT ID). Ha nem vagy áfa alany, akkor a megfelelő mezőbe nulla-kat írjon be. Ha ezt az információt nem adja meg, nem jut el az utolsó rendelés megerősítéséhez. 

összecsukható sátor

Mikor kapom meg a terméket


A szállítás 24 órán belül megtörténik, ha a megrendelést 11:00 óráig teljesítették. Ha banki átutalást választottál, számolj azzal, hogy az átutalás ideje körülbelül egy vagy két napig tart. A számlára beérkező összeg alapján a termék azonnal elküldésre kerül. A leggyorsabb fizetési mód a PayPal. Vagy választhatja az utánvétes fizetést is, amikor a terméket a kézbesítés során fizeti ki. Mindig megkapja a csomag sorszámát, amely lehetővé teszi a csomag tartózkodási helyének nyomon követését, ami megkönnyíti az eligazodást. 

Remélem, hogy elegendő információt nyújtottunk Önnek, mindig készek vagyunk tanácsot adni. 

A Hago csapata