Összecsukható székek az óvodákban és iskolákban


Vissza
A műanyag összecsukható asztalok gyorsan szétnyitható, szerelés nélkül könnyen szállítható, akár egy bőrönd, nagy teherbíró képességűek és ellenállnak az időjárás viszontagságainak


Minden szülő, nagyszülő és tanár számára varázslatos időszak a karácsonyvárás időszaka.Ilyenkor minden óvodában és iskolában lázasan készülődnek műsorokkal és előadásokkal, karácsonyi koncertekkel.

A rendezvényekre számos vendéget várnak, minden szülő, nagyszülő, nagybácsi és nagynéni kíváncsi a kis lurkók tehetségére, tudására, sportteljesítményére. A sok vendéget fogadni kell, az előadások alatt kényelmet biztosítani számukra.

Minden iskola és óvoda számára hasznos segítség, ha egyszerűen és könnyen bebiztosítható ülőalkalmatosságot tudnak biztosítani vendégeik számára. Ebben tudunk segíteni minden érdeklődő megtalálja a neki megfelelő megoldást.

Nem kevésbé fontos a biztonság kérdése sem a bútor használatakor. Vásárláskor fontos meggyőződni a teherbírásukról. Sok esetben az olcsó bútorok vastag, de gyenge anyagból készülnek, így azt a benyomást keltik, hogy erősek, pedig teherbírásuk alacsony. Képzeljük csak el, ha egy ilyen székre ráül egy jól megtermett férfi...ráadásul ha ez egy csúszós talajon történik, könnyen a padlón találhatja magát, nem beszélve a kemény és törékeny műanyag által okozott sérülésekről.

Kínálatukban megtalálhatók: összecsukható asztal, szék, pad, valamint bárasztal is.

Az asztalok acélváz szerkezetből és az UV sugárzással szemben nagy ellenálló képességgel rendelkező stabilizált polietilénből (HDPE) készültek. Az asztal ellenáll az időjárás viszontagságainak. A műanyag a nap hatására nem változtatja sem a színét sem az ellenálló képességét. Az asztalok egyszerűen összecsukhatók és egymásba rakhatók. A műanyag könnyen lemosható, és csúszásgátló felülettel került kialakításra.

Három méretben kaphatóak: 155x70 cm, 183x75 cm és 244x75 cm, a padok pedig 183cm hosszúak.Az asztalokhoz vásárolhatók még hozzáillő székek és magas bárasztalok is. Küllemükkel passzolnak az asztalokhoz, valamint bármilyen stílusú környezethez is. Könnyen szétnyithatóak, összecsukhatóak. A székek, asztalok, padok ellenállnak az időjárásnak, így kültéren is használhatóak. A műanyag a nap hatására nem változtatja színét, sem szilárdságát. Pillanatok alatt elég  helyet biztosíthatunk a nagyobb számú vendégseregnek is. Bármilyen iskolai rendezvényen hasznát vesszük a nagyon könnyen kezelhető összecsukható bútoroknak.

Az összecsukható székek elegáns és hasznos kellékei bármilyen rendezvénynek. Tökéletes kültéri ülőalkalmatosság nemcsak iskolai rendezvényeken, de esküvőkőn, születésnapi bulikon, céges promo akciókon. Termékeink csakis a legjobb minőségű alapanyagokból készültek.

A könnyen tisztítható, fertőtleníthető felületüknek köszönhetően az összecsukható bútorok megkönnyítik és lerövidítik a rendezvények utáni takarítást.  A már említett előnyeinek köszönhetően elengedhetetlen kellékei minden iskolai rendezvénynek.


Amennyiben kérdése van, tanácsot kérne, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen segítenek a helyes választásban.