Szilveszteri parti partisátrunkkal


Vissza
Egyszerűen felállítható, kedvező ár, garantáljuk a magas minőséget és stabilitást. 5 év jótállás, gyors kiszállítás. Szilveszter - sátrainkkal sikere lesz!Mint minden évben, előttünk áll a szilveszter, a hozzá tartozó bulikkal, mulatságokkal. Itt az ideje, hogy hátratekintve az óévre mérlegeljünk, értékeljünk, milyen volt az elmúlt esztendő. Számba  vesszük sikereinket, kudarcainkat, mit sikerült elérni egy évvel ezelőtti céljainkból, melyik újévi fogadalmunkat tartottuk be, és melyiket nem. Ezeket a pillanatokat szeretnénk családunkkal, barátainkkal eltölteni, jól érezni magunkat, szórakozni. A zárt éttermek, pubok helyett kint is tölthetjük az új évre várakozást, ehhez nagy segítség a parti sátor. Legyen bármilyen időjárás, a parti sátornak hasznát vesszük, megvéd a széltől, hótól, fagytól. Ha szeles idő van, a sátrat könnyedén rögzíthetjük a nehezékzsákok segítségével.

A sátorban megfelelő hőmérsékletet biztosíthatunk a gázüzemű teraszfűtők segítségével. Rögtön beüzemelhetők, a hőmérséklet szabályozása is egyszerűen megoldható. A hosszú szilveszter éjszakát kibírják egy palackkal, semmi  külön feladatunk nincs a kellemes meleg bebiztosításával kapcsolatosan. A sugárzó meleg érzete és a tűz látványa kellemes hangulatot teremt minden összejövetelen, így gondtalanul várhatja az óév utolsó perceit.

A partisátor berendezése

A Lifetime összecsukható asztalok székek és padok nélkülözhetetlen kellékei a jó partinak. A HAGO mindezt szintén biztosítja.  A padok és székek ülőfelülete ellenálló műanyagból készült, lábai pedig stabil acélból.   Parti sátrainkhoz hasonlóan egyszerűen és gyorsan összecsukhatók, könnyű súlyuk miatt könnyedén hordozhatók,  nem hiányozhatnak egy kültéri rendezvényről sem.  

Táncparkett, büfé vagy italbár - mindezeket úgy kell ülőalkalmatosságokkal ellátni és berendezni, hogy a vendégek kellemesen érezzék magukat. A díszítés, legyenek azok léggömbök, díszfüzérek, konfettik, szilveszteri asztaldíszek, minden látványosság feldobja az ünnep hangulatát. A nagyobb sátrakban a fentről lógó füzérek optikailag alacsonyabbá teszik a sátrat, az asztalokon elhelyezett csillogó üveg vagy gyöngyház dekoráció elegáns luxus érzetet biztosít. Az éjféli tüzijáték után eljött az ideje az újévi jókívánságoknak, és legtöbbünk megteszi újévi fogadalmát is.

A szilveszteri menü

A szilveszter éjszakának is megvan a maga hagyománya, mely tájanként változhat. Ki ne ismerné a hagyományt, miszerint malacot sütünk és a virsli sem hiányozhat az asztalról. Egyes helyeken azt vélik, a káposzta pénzt hoz a házhoz, másutt a szilveszteri fánk nélkül el sem tudnák képzelni ezt az éjszakát. Az Újév üdvözlése csakis pezsgővel történhet, az első napon illik lencsét enni, hogy pénz álljon a házhoz és bőséges legyen az új esztendő. Gyermekként nagyon vártuk a szilveszter éjszakát, akkor egyszer az évben maradhattunk fent egészen reggelig, már ha kibírtuk... :) Éjfélkor szimbolikusan mi is kaptunk egy cseppnyi pezsgőt, ami éppen csak arra volt elég, hogy sejtesse velünk, milyen is az íze ennek a hagyományos újév váró nedűnek.  Bárhol is élünk, az óév búcsúztatása és az új esztendő üdvözlése nagy esemény a világ összes táján.

DJ vagy élő zene

A jó szilveszteri hangulathoz elengedhetetlenül hozzátartozik a jó zene is. Legyen az élő zene vagy DJ, a legfontosabb, hogy biztosítsa a jó talpalávalót. A jó zene nagy mértékben hozzájárul az est tökéletes hangulatához. Piramis teraszfűtők használhatók a sátor kifűtésére. 

Az év utolsó percéhez érve mindenkit várakozás tölt el. A másodperceket visszaszámolva kezünkben pezsgőspohárral várjuk az éjfélt, majd az új esztendő elérkeztével kívánunk boldog új évet és minden jót szeretteinknek.