Vissza

Parti sátor berendezéssel

Használható egész évben. A parti sátor teljes berendezéséhez nincs szükség több céget keresni, mindent megtalál egy helyen.

Kültéren tartott céges rendezvényekre kiválóan alkalmas a parti sátor.  Rendkívül jó választás jó idő esetén is, mivel véd az erős napsugaraktól, de ugyanúgy alkalmas eső, vagy hirtelen feltámadt vihar esetén is. Szóba jöhet a sátor bérlése is, de blogunkban már boncolgattuk ennek hátrányait, így mindenképpen a sátor beszerzését ajánljuk. A parti sátor valóban széles körben alkalmazható, és tárolásnál kicsi helyet foglal. A sátor flexibilis felhasználási lehetőségei hatalmas előnyt jelentenek. Ezen kívül a sátor egész évben használható.  A sátor használata a téli időszakban


Az őszi és téli hónapokban alkalmazható a kiállításokon, árusítás céljából a vásárokon, az adventi vásáron, és különböző partik szervezésénél is nagy hasznát vehetjük. A sátor a ideg időben kifűthető gázüzemű hősugárzó vagy hőlégbefúvó segítségével.  A hősugárzók nemcsak a sátrak fűtésére használhatóak, kerti partikon vagy a szilveszteri 

bulikon, hanem  fedett teraszok és verandák fűtésére is alkalmasak.

A hősugárzók kellemessé teszik a hőmérsékletet a teraszokon, verandákon, így semmi nem akadályozhat meg abban, hogy a délutáni teánkat, kávénkat ilyen kellemes környezetben töltsük, és pihentünk akár a hó szállingózását nézve.  Az étterem tulajdonosok számára ez nagyon fontos tényező, mivel a fűtés fűtés akár több hónappal is meghosszabbíthatja a terasz kihasználhatóságát.

Többfajta hősugárzót forgalmazunk, van oszlopos, nagyobb teljesítményű hősugárzónk, illetve kisebb, asztali hősugárzónk. Nagyobb terek kifűtésére ajánljuk továbbá a kétféle teljesítménnyel forgalmazott hőlégbefúvónkat. A piramis hősugárzók előnyei közé tartozik dizánja is, mivel a láng egy hosszú oszlopos üvegcsőben ég, lenyűgöző látványt nyújtva a vendégek számára. Kisebb terek kifűtésére alkalmasak az asztali fősugárzók, ezek között szintén megtalálható a meghitt lobogó fényt nyújtó piramis is. Ezeket a termékeket kivétel nélkül egyszerű és könnyű kezelni, csak csatlakoztatjuk a propán-bután palackhoz, és már készen is állnak.
A sátor használata a nyári időszakban


A tavaszi és nyári időszakban a parti sátornak számtalan helyen hasznát vesszük. Szél és eső esetén a sátort teljesen lezárhatjuk, elejét vehetjük ezzel a benne levő tárgyak, eszközök elázásának, sérülésének. Az oldalfalak tépőzárral rögzíthetőek egymáshoz és a sátor vázához, így jó idő esetén pillanatok alatt leszerelhetőek, így élvezhetjük a rügyező tavaszi természet szépségeit.

Minden alkalomra megfelelő hátteret biztosíthat sátrunkkal, legyen az szülinapi buli, kerti parti, vagy bármilyen más összejövetel vagy rendezvény. A rendezvények szervezésénél gondolnunk kell a vendégek kényelmére is, ebben is tudunk segíteni. Összecsukható bútoraink rendelkezésre állnak minden évszakban. Legyen az összecsukható asztal különféle méretben, székek vagy padok, esetleg bárasztal, bizalommal fordulhat hozzánk, bebiztosítjuk a szükséges bútorokat. Az időjárás álló UV stabil polietilén asztallapnak köszönhetően az asztalok hosszú ideig rendelkezésére állnak majd, ugyanúgy mint a székek és padok, melyeknek az ülőkéje ugyanebből a minőségi műanyagból készülnek. A bútorok váza erős acél, mely porfesték felületi kezelésének köszönhetően nem rozsdásodik, sokáig megőrzi funkcióját és szép küllemét egyaránt.


Fehér színük miatt elegáns kelléke minden rendezvénynek és ünnepségnek, legyen az akár egy esküvő is.   


Parti sátraink acél és alumínium vázzal kaphatók. A csomagolás tartalmazza a vázat, tetőponyvát és 3 teli oldalfalat, valamint ingyen adunk hozzá egy védőtokot és sátorcöveket is. Még a nagyméretű sátor felállítása és lebontása is gyerekjáték, pillanatok alatt megoldja akár egy nő is. Nem kell hozzá sem különösebb erő, sem pedig szerszám. A harmonikaváz sátraink egyik legnagyobb előnye, a minőségi alapanyagok és a kedvező ár mellett. A vázra 5 éves jótállást vállalunk, ebből az első 2 évben a váz elemeihez ingyenesen hozzájuthat.  Parti sátrak berendezéssel együtt - és ezt mindet egy helyen.