Parti sátor berendezéssel


Vissza
Használható egész évben. A parti sátor teljes berendezéséhez nincs szükség több céget keresni, mindent megtalál egy helyen.

Party sátor

Kiváló választás a szabadtéri vállalati eseményekhez a party sátor. Kiváló fedést nyújt és védelmet nyújt hirtelen esőzések vagy erős napsütés ellen. Tekintettel a sátrak bérlésével járó hátrányokra, javasoljuk a vásárlást. Party sátrakat hosszú távon használhatja, és igazán kevés helyet foglal tárolásra. A party sátor legpraktikusabb jellemzője a rugalmassága. A sátrat egész évben használhatja. 


Használat télen


Az őszi és téli hónapokban kiállításokra, karácsonyi vásárokra történő árusításra, valamint partik rendezésére használják a party sátrat. Télen a sátrat fűtőkkel vagy hősugárzókkal lehet fűteni.  Fűtők is kiválóan alkalmasak a téli teraszokon való kellemesebb időtöltésre, forró teát kortyolgatva és a hulló hópihék nézését élvezve. Ezt a pillanatot a gázfűtőtestek éppen a hideg nélkül teszik még kellemesebbé. Ezeket a termékeket nemcsak a kerti vagy szilveszteri buli alatt használhatja a sátor területének fűtésére, hanem az éttermek tulajdonosai is igénybe veszik, hogy több vendéget vonzzanak.  Az éttermek tulajdonosai a fűtők használatával a szezont néhány hétig meghosszabbítják. 

Elérhetőek oszlopos gázfűtők, amelyek a környező területet fűtik. Akár 8 méter távolságra is képesek melegíteni. Ezért alkalmasak éttermek teraszainak vagy kertjeinek elhelyezésére. Nagyon érdekes megjelenése van a piramis alakú oszlopos fűtőnek. Függőleges hosszú égővel van felszerelve, amely egy védőrács mögött található.  Ha kisebb területet kell fűteni, akkor elérhetők asztali modellek. Egyszerűen rögzíthetők az asztalra és a LPG palackra. Használat nyáron


Tavaszi és nyári hónapokban a party sátor széles körű felhasználásra képes.  Esős és szeles idő esetén az összes négy oldalt be lehet zárni a kedvezőtlen időjárási körülmények és a hideg elleni védelem érdekében. Mivel az oldalfalak száraz cipzárral vannak összekapcsolva, teljesen eltávolíthatók, és élvezheti a virágzó tavaszt és a felkelő napot. A sátrat saját ötleteihez és igényeihez lehet igazítani, így mindig más stílusban lehet.  Legyen szó születésnapi buliról, grillező partiról, esküvői vendéglátásról vagy autó fedélzetesítésről.

Az események szervezése során fontos biztosítani a helyeket is. Az összecsukható asztalok, padok és székek egyszerű kinyitással, magas stabilitással és minőséggel rendelkeznek. Tartós műanyagból készülnek fém vázszerkezettel. A felületük kiválóan ellenáll a nap hatásainak, és nem változtatják meg színüket és tartósságukat. A szállítás nagyon egyszerű, a terméket könnyen összecsukhatja a feléig, és a fogantyúval könnyen mozgathatja. 

Az asztalokat és padokat sörszettekhez, a székeket esküvők szervezésekor lehet használni. Mivel fehérek, semleges megjelenést kölcsönöznek, és minden alkalomra alkalmasak. 


Exkluzív party sátrak elérhetők acél vagy alumínium szerkezettel. A csomag tartalmazza a szerkezetet, a tető ponyvát, az oldalfalakat és a sátorcövekeket. A kibontás rendkívül egyszerű a damil rendszernek köszönhetően, és csak 40 másodpercig tart. A vízálló ponyva a szabvány. 5 éves garanciát és szervizt biztosítunk az első 2 évben, ingyenes szerkezeti alkatrészekkel. 


Exkluzív party sátrak felszereléssel. Mindent egy helyen megkap.