Pavilon sator 6x3m

Szuper alumínium Ingyenes expressz szállítás AKCIÓ -33%
192 900 Ft 287 380 Ft Ár brutto Megtakarítás: 94 480 Ft Azonnal raktáron:


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

Szabadtéri párti szervezésekor fontos biztonságos, takart helyet létrehozni. Esős időjárás esetén, nem kell elhagyni a rendezvényt, a 6x3 pavilon sátor alatt kényelmesen fojtathatja a bulit. Hat lábbal rendelkező masszív szerkezet pillanatokon belül felállítható. Ez a pavilon körülbelül 12 ember számára alkalmas.

A tető és a falak ponyvái vízállóak, dupla védelemmel. Erős nap esetén kiváló árnyékot teremtenek. Nyitott sátorba friss levegő hatol be, a szellő felfrissíti Önt egy forró nyári délután folyamán. Rögzítésre használjon homok zsákokat, ha beton felületen szeretné felállítani a sátrat. A nehezék zsák tépőzár segítségével rögzíthető a sátor lábához.

Hidegebb időszakokban a sátor teljesen bezárható a negyedik fallal, A záró oldalfal megrendelhető a tartozékokban. Zárt pavilon sátor fűthető gázüzemű melegítőkkel. Gondoskodjon arról, hogy elegendő oxigén hatoljon be a sátorba, mert gázmelegítők oxigént fogyasztanak.

A sátor ára három teli oldalfalat tartalmaz. Ezeket a falakat nagyon könnyű rögzíteni a sátor tetőjéhez és a szerkezet lábaihoz. A sátor kezelése egyszerű. A tetőponyva több helyen van az alumínium szerkezethez kapcsolva. Még erős szél esetén sem kell aggódni, hogy megkárosodik a ponyva.

A pavilon sátor szerkezete alumíniumból készült. Az anyagok kopása nem zárható ki a jövőben. Ebben az esetben alkatrész cserére van lehetősége.  Ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szerviz!. Garancia 5 év a fogyasztó számára. Több infó a jótállásról az általános szerződési feltételekben. A csomagolás tartalmazza a rögzítő cövekeket is, amelyeket mindig kell használni. Nem megfelelő rögzítéskor, a sátor váza tönkremehet.


Vásárlóink értékelése

63 értékelés, 4.9/5

Paraméterek

 • 5 év jótállás a fogyasztó számára és a ingyenes váz alkatrészek első két évben!
 • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Csomagolás: tetőponyva, szerkezet, 3 különálló oldalfal- tépőzáras rögzítés + 12db rögzítő cövek és védőtok.
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok. Gyártásukra minőségi Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Szuper alumínium pavilon sátor alkalmi használatra 50km/ó szélsebességig
 • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat 170, 180, 190, 200 cm
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 155x45x25cm.
 • Váz: 1mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet alacsony súlyú
 • Súly: 48 kg
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 290x570cm (16,5 m²)