Csere tető és keret alkatrészek

Azokat a vásárlókat, akik Brimo® sátoralkatrészeket szeretnének, gyorsan intézzük a kitöltött űrlap elküldése után.

Ne küldjenek nekünk más márkájú sátrak fényképeit, mert a Brimo®-alkatrészek elérhetőségének és a kompatibilitásnak a fenntartása miatt nem tudunk eleget tenni az Ön kérésének. Ha a sátrán nem lát Brimo® logót, kérjük, vásároljon tőlünk egy új sátrat, és a jövőben nem lesznek problémái. A sátor fotója, amelyhez egy alkatrészre van szüksége, szükséges annak megfelelő alkatrészének szállításához és annak ellenőrzéséhez, hogy egy BRIMO®-sátorhoz kér-e alkatrészt. Az interneten talált idegen fényképek használata nem fogadható el. A fotóval kapcsolatban nincsenek specifikus követelményeink, elég, ha az eredetiséget igazolja. Ezeket a lépéseket az alkatrészek elérhetőségének biztosítása érdekében tettük meg. Ez az elérhetőség a BRIMO®-márkaként tévesen bemutatott sátrak iránti hatalmas igény miatt szenvedett zavart. Köszönjük megértésüket.

A felvett sátorfotókkal bizonyítják, hogy a tőlünk kapott alkatrészeket a BRIMO® márka sátrához használják, és ezzel megakadályozzák a rossz alkatrészek beszerzését.

Az alkatrészekre vonatkozó kérdéseket kizárólag ezen a űrlapon fogadjuk el. Kérjük, ne kérjenek alkatrészeket telefonon vagy e-mailben. A piros csillaggal (*) jelölt mezők kötelezőek.Az elküldést követően a képek betöltése akár több mint egy percet is igénybe vehet, attól függően, hogy mekkora a hozzáadott képek mérete! Ha a képek nem töltődtek fel, kérjük, küldje el azokat az e-mail címre: brimo@brimo.hu