Teraszfűtő Piramis MAXI

Teraszfűtés AKCIÓ -34%
99 000 HUF 151 000 HUF Ár brutto Megtakarítás: 52 000 HUF Elérhető +5 days

Piramis MAXI

A kinti hideg nem lehet akadálya annak, hogy kellemesen töltsük az időt a szabadban, akár a teraszon. Kellemetlen és hűvös időben is pihenhetünk a friss levegőn, anélkül, hogy fáznánk. A csoda neve: Piramis Maxi teraszfűtés. A biztonságos, sugárzó meleg hívogat, hogy töltsünk el a közelében pár nyugodt percet, órát.
Különösen varázslatosak azok a napok, amikor kint hideg van, mi mégis leülhetünk a friss levegőn anélkül, hogy fáznánk. Először csak teázunk, aztán már a meleg vacsorát is a kellemesen langyos teraszon költjük el...vacsora után jöhet egy kis finom vörösbor... A Piramis Maxi hősugárzó gondoskodik róla, hogy kellően nagy területen kellemes meleg uralkodjon a pihenéshez. Mi más kell a pihenéshez?
Mivel a hősugárzók nagy csarnokokban és garázsokban is használhatók, munkánkhoz is hasznát vesszük. Annak ellenére, hogy méretes darabokról van szó, kerekeinek köszönhetően könnyedén áthelyezhetjük bárhova, ahova szükséges.

  • A kültéri teraszfűtő kiváló megoldás hűvös idő esetén szabadtéri területek, félig nyitott teraszok környezeti hőmérsékletének növelésére.
  • Lehetővé teszi, hogy a terazson a szabadban tölthessük szabadidőnket, anélkül, hogy fáznánk.
  • Klubbok számára plusz bevételt jelenthet, mivel a téli hónapokban nagyobb teret biztosít a vendégek számára.
  • Kerekei alkalmassá teszik a könnyű mozgathatóságra, és független az elektromos áram ellátástól.
  • Szép dizájnjával és minőségi kidolgozásával jól  illik bármilyen környezetbe.
  • Megfelelő meleget biztosít autószervizekben, nagyobb csarnokokban is, ahol problémát jelent  a fűtés.
  • Kellemes sugárzó meleget biztosít, mint pl. a kandalló, minimális befektetéssel, reggel bekapcsolja, és egész nap biztosított a kellemes hőmérséklet.

Vásárlóink értékelése

65 értékelés, 4.8/5