6x3m sátor

Exclusive alumínium AKCIÓ -42%
235 900 HUF 405 504 HUF Ár brutto Megtakarítás: 169 604 HUF


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

A 6x3 sátor sok helyet kínál különféle rendezvények, ünnepségek szervezésére. A 3x6 méret a legnépszerűbb sátrak közé tartozik. A sátor felállítása és karbantartása egyszerű. Szerkezete ollós, ami azt jelenti, hogy a sátor felállítása szerszámok használata nélkül lehetséges. A sátorhoz kap 3 teli oldalfalat, hordozó táskát a szerkezetre és külön a ponyvákra, cövekeket a rögzítésre.

A szilárd szerkezet eloxált alumíniumból készül. A profilvastagság az alkatrésztől függően 1,2–5 mm. A sátor 18 négyzetméternyi területet fed le 1 perc alatt. A mennyezet magassága két magassági szintre állítható. Az alkatrészeket összekötésére kiváló minőségű nejlon elemeket használtunk amelyek ellenáll az ütésnek. A láb alsó része vastag sarokkal van ellátva. Az alumínium szerkezete esztétikus és nem rozsdásodik.

A sátor vászon UV-álló. A poliészter vászon belsejében lévő PVC rétegnek köszönhetően a 6x3 sátor vízhatlan.. A sátor színét a nyolc külömböző szín közül választhat. A prémium ponyvák dupla varrással rendelkeznek és plusz minden varrás hőszalaggal át van ragasztva. Vászon előnye: mosható, megerősített részek, ahol az szerkezet közvetlenül a vászonhoz ér, 5 cm vastag tépőzárak, cipzárral összekapcsolható oldalfalak..

A sátor intenzív használata során nem kizárt az anyag kopása. Egy nem rögzített sátort, erősebb szél pillanat alatt megkárosíthatja. Ebben az esetben az ügyfelek számára biztosítunk a sátorhoz pótalkatrészt. Az első két évben a vásárlástól ingyen biztosítjuk az alkatrészeket. A csavarozott kötésnek köszönhetően az alkatrész könnyen cserélhető. A sátor ismét működőképes lesz.

Az 5 éves garancia számít a fogyasztó számára. Regisztrálja magát a honlapunkon. A regisztrált vásárló kedvezményt kap minden megvásárolt sátorra.


Vásárlóink értékelése

31 értékelés, 4/5

Paraméterek

 • 5 év jótállás a fogyasztó számára és ingyenes váz alkatrészek első két évben!
 • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Exkluzív alumínium 6x3m sátor gyakori használatra 55km / ó szélsebességig!
 • Csomagolás tartalmaz: vízhatlan tetőt és 3 különálló- cipzárral ellátott oldalfalat, masszív vázat + 12db rögzítő cöveket, táskát a ponyvákra és védőtokot a szerkezetre.
 • Váz: 1,2mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet optikailag strapabíróbb és hexagon lábak
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 155x55x30cm.
 • Sátor alapterülete: 300x600cm (18 m²)
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok . Gyártásukra tartós Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 207cm.
 • Súly: 57 kg.