Árusító sátor 4x6m

Premium alumínium AKCIÓ -30%
349 000 HUF 500 000 HUF Ár brutto Megtakarítás: 151 000 HUF Készleten 2 db


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

A 4x6m árusító sátor egy nagyon funkcionális és kiváló minőségű alumínium sátor. Nyomtatással rendelkező sátor bemutatja vállalkozását vásárokon, vállalati rendezvényeken vagy kiállításokon. Az ügyfelei kényelmesen fogják magukat érezni a sátor alatt. Első osztályú anyagokból van gyártva a sátor.

A váz hatszögletű alumínium profilból áll. A kifinomult ollós szerkezet lehetővé teszi a sátor gyors és egyszerű felállítását. Nagyobb méretű sátrakat 1-2 ember képes felállítani. A csavarozott váz praktikus megoldás, különösen ha alkatrészt kell kicserélni a pavilonon. A sátrakat cövekek segítségével kell rögzíteni. Nem szabad alábecsülni a rögzítést.

A csomagolás tetőponyvát és három különálló oldalfalat tartalmaz. A ponyvák erős poliészter szövetből vannak szőve PVC bevonattal rendelkeznek. A PVC bevonat garantálja a 100% vízhatlanságot. Az oldalfalak segítségével teljesen lezárhatja a sátrat. A teljes lezárásra a negyedik oldalfal szolgál.

A nyomtatás szublimációval vagy nyomtatási technikával készíthető. A szublimációs módszerrel sátor egész felületét megtudjuk nyomtatni. A grafikát közvetlenül a poliészter szövetre alkalmazzák. A poliészter szövet tiszta vízzel tisztítható. Nagyobb szennyeződés esetén használhat enyhe mosószert.

Csomag tartalmaz cövekeket a rögzítésre, hordozó táskát a szerkezetre és a ponyvákra. Sátor rögzítésére használja a cövekeket vagy homokzsákokat. A homokzsákok homokkal vagy sóderrel tölthetők. Tépőzárak segítségével kell a sátor lábaihoz rögzíteni a nehezék zsákokat. Öt év garancia érvényes a fogyasztók számára. Az első két évben ingyen biztosítunk pótalkatrészeket a szerkezetre.


Vásárlóink értékelése

62 értékelés, 5/5

Paraméterek

  • 5 év jótállás a fogyasztó számára és ingyenes váz alkatrészek első két évben!
  • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
  • Premium alumínium árusító sátor rendszeres használatra 70km / ó szélsebességig!
  • Csomagolás tartalmaz: vízhatlan tetőt és 3 különálló- cipzárral ellátott oldalfalat, masszív vázat + 8db rögzítő cöveket, táskát a ponyvákra és védőtokot a szerkezetre.Csomagolás tartalmaz: vízhatlan tetőt és 3 különálló- cipzárral ellátott oldalfalat, masszív vázat + 8db rögzítő c
  • Váz: 1,8mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet optikailag szilárdabb, hexagon lábak
  • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
  • Sátor mérete összecsukott állapotban: 155x55x35cm.
  • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok. Gyártásukra tartós Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
  • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 207cm.
  • Súly 71 kg.