Esküvői sátor 4x12m

Rendezvény sátor
481 900 Ft Ár bruttó (27%) | Azonnal raktáron: több mint 5 db | Kiárusítás

Szétbontás 60 perc alatt 2 fő által.

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.

Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Esküvői sátor 4x12m - Tökéletes választás az ünnepélyhez

Esküvőt tervezel, és megbízható sátrat keresel, amely biztosítja a védelmet és kényelmet számodra és vendégeid számára?

Az 4x12 méteres esküvői sátor az ideális választás. Ez a sátor minőséget, tartósságot és esztétikát ötvöz, hogy tökéletes teret biztosítson az eseményedhez.

Vízállóság és UV-állóság.

A sátor magas minőségű, 500 g/m² tömegű vászonból készült, amely mindkét oldalon PVC-vel van bevonva. Ez a anyag 100% vízálló, így még a legerősebb eső sem ereszti be a nedvességet. A hegesztett varratok teljes vízzáróságot biztosítanak.

A vászon UV-sugárzásnak is ellenáll, és akár UV 80+ szintű védelmet nyújt a káros napsugárzás ellen.

Esküvői sátor
Esküvői sátrak


Tűzállóság extrém hőmérsékletek ellen

A sátrat úgy tervezték, hogy ellenálljon a széles hőmérsékleti tartománynak, +50 °C-tól -20 °C-ig. A vászon hálós rosttal erősített, ami biztosítja annak tartósságát és hosszú élettartamát.

Masszív vázszerkezet

A sátor masszív vázszerkezettel rendelkezik masszív acélcsövekből. Az erős 38mm átmérőjű rudak és 42mm illesztőelemek kivételes stabilitást és ellenállást biztosítanak. Ez a masszív vázszerkezet ideális egész napos és többnapos fedéshez.

Gyors kattintás rendszer

A sátor gyors és egyszerű összeszerelése gyors kattintás rendszerrel lehetséges, ami lehetővé teszi a bonyolult szerszámok nélküli gyors összeszerelést.


Rögzítés a földbe és betonba

A sátor levehető acél tüskékkel és csavarokkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a rögzítést a földbe vagy betonba. Ez a funkció növeli a sátor stabilitását minden körülmények között.

Tartós felületkezelés

A sátor váza fehér porfestéssel van bevonva, ami védelmet nyújt a rozsdásodás ellen. Ez a tartós felületkezelés hosszú élettartamot és esztétikus megjelenést biztosít a sátnak.

Teljes felszereltség

A sátor minden szükséges alkatrészt és kiegészítőt tartalmaz, beleértve a földbe és betonba való rögzítést. Nincs szükség további vásárlásra, minden a csomag része.

Esküvői sátor
Esküvői parti sátor


Tetőfeszítők

A tetőfeszítők megakadályozzák a vízgödrök kialakulását a tetőn, ezáltal növelik a vendégek kényelmét és biztonságát.

Praktikus tervezés

A sátor 12 darab 2x2 méteres oldalsó falból áll, mindegyik átlátszó ablakkal. Ezek az oldalsó falak különállóan levehetők és nylon cipzárokkal rögzíthetők, amelyek hermetikus lezártságot biztosítanak. A sátorhoz 2 db bejárati ajtó is tartozik, amelyek egy 2 méter magas és 4 méter széles széles bejáratot képeznek. Az ajtók széles nylon cipzárokkal vannak ellátva, amelyek hermetikus lezártságot biztosítanak. A sátorhoz 2 db bejárati ajtó is tartozik, amelyek egy 2 méter magas és 4 méter széles széles bejáratot képeznek. Az ajtók széles nylon cipzárokkal vannak ellátva, amelyek kényelmes hozzáférést biztosítanak. A sátor összeszerelése akár egy tapasztalt személy által is elvégezhető, de ideális, ha két személy végezzi el az összeszerelést. Garancia Ez az esküvői sátor 5 éves garanciát biztosít a fogyasztók számára, amely igazolja annak minőségét és megbízhatóságát.

Paraméterek

  • A csomag tartalma: Tető, 12 oldalfal ablakkal, 2 bejárati fal, fehér színű horganyzott acél váz, földbe és betonba való rögzítés, kötőelemek, védőburkolat.
  • Méretek: sátor 4x12m / gerincmagasság 4m / falmagasság 2m / Oldalfal ablak 1,4m x 1,3m / ajtó bejárati fal szélessége 3m.
  • Esküvői sátor 5 garnitúra sörsátornak, vagy 96 álló / 68 fő ülő.
  • 42 mm fehér horganyzott acél csőcsatlakozó 1,5 mm anyagvastagsággal.
  • 38 mm fehér cső alakú horganyzott acél rúd 1,3 mm anyagvastagsággal.
  • Erősített szálas PVC lemez 500 g/m² - fehér.
  • Teljes tömeg: 205 kg (7 csomag).