Harmonika sátor 3x4,5m

Exclusive alumínium AKCIÓ -33%
180 800 HUF 269 161 HUF Ár brutto Megtakarítás: 88 361 HUF Azonnal raktáron:


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

A 3x4,5 m méretű összecsukható pavilon az egyik legkeresettebb a piacon. A viszonylag nagy sátor méret az ollós mechanizmusnak köszönhetően egyszerűen felállítható. Különösen népszerű a kerttulajdonosok és a kisebb rendezvények szervezői körében. Alkalmas családi ünnepségekre, szülinapi bulikra is. Nagyobb méret ellenére a sátor egyszerűen felállítható egy ember által 1 percen belül.

Alumínium a legszélesebb körben alkalmazott anyag. Páratlan tulajdonságai miatt kitűnő a többi fémek között. A harmonika sátor gyártásánál eloxált alumíniumot és nejlon csatlakozókat használtunk. E két prémium anyag kombinálásával egy valóban tartós sátor jött létre, amely a piacon a legjobbak közé tartozik. Használható külső és belső terekben.

Vízhatlan ponyvák oxford szövetből voltak szőve belső PVC réteggel a maximális védelem érdekében. Az oldalfalak és a tetővászon 100% vízhatlan. A tisztításhoz használjon csupań tiszta vizet. Nagyobb szennyeződés esetén használhat enyhe mosószert. Agresszív mosószerek és fehérítők károsíthatják a vászont. A ponyvát tárolás előtt ki kell szárítani, különben penész jelenhet meg a vászon felületén.

A harmonika sátor minden alkatrésze cserélhető. Az illesztések csavarozva vannak, ami megkönnyíti a sérült alkatrészek cseréjét. A sátor szerkezete megfelelő rögzítéssel 55 km / ó szélerősségnek is ellenáll. A harmonika sátor gyors összecsukásakor értékelni fogja a pavilon kifinomult ollós rendszerét. Ilyen helyzet akkor fordulhat elő, amikor váratlan vihar érkezik, és a szél ereje meghaladja az 55 km / ó sebességet. A sátrakat rögzíteni kell az időjárási körülményektől függetlenül.p>

Pozitív benyomást akar kelteni a kiállításon? A harmonika sátrakat az Ön kívánsága szerint készítjük el. A cég logóját közvetlenül a pavilon ponyváira nyomtathatjuk. Így létrehozhat egy tökéletes reklámeszközt, amelynek segítségével bemutathatja szolgáltatását vagy eladhatja termékeit. Kár volna nem kihasználni ezt a lehetőséget. A professzionális reklám sátor vonzó lesz a potenciális ügyfelek számára.


Vásárlóink értékelése

21 értékelés, 4/5

Paraméterek

 • 5 év jótállás a fogyasztó számára és ingyenes váz alkatrészek első két évben!
 • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Exkluzív alumínium harmonika sátor gyakori használatra 55km / ó szélsebességig!
 • Csomagolás tartalmaz: tetőponyvát, szerkezetet, 8db cövekeket és védőtokot. Választható kiegészítők: 3 teli oldalfal, tépőzáras rögzítés.
 • Váz: 1,2mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet optikailag strapabíróbb és hexagon lábak
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 155x45x30cm.
 • Sátor alapterülete: 290x430cm (12,4 m²)
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok . Gyártásukra tartós Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 207cm.
 • Súly: 45 kg.