Árusító pavilon 2x3m

Exclusive alumínium AKCIÓ -37%
125 900 HUF 199 225 HUF Ár brutto Megtakarítás: 73 325 HUF


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

A téglalap alaprajzú árusító pavilon néhány másodperc alatt felállítható a kívánt helyen. Elegendő helyet biztosít egy kisebb családi összejövetelre. Használható kiállításokon is, vásárokon de tetőként is szolgálhat homokozó vagy gyermekmedence felett.

Váz ollós rendszere garantálja a sátor könnyű felállítását. Nem szükséges fizikai erőt használni. Egy ember szerszámok nélkül gyorsan felállítja a mobil sátrat. A szerkezet elemeit nejlon csatlakozások kötik össze. A nejlon csuklók sokkal jobbak, mint a hagyományos acél csuklók. Acél csuklók meghajlanak, ez nem történik meg a nejlon esetében. A nejlon ütésálló, nem deformálódik és nem pattan meg. A tesztelés során a csatlakozókra nagy erő, nehéz súlyt és magas hőmérséklet hatott. Ez az anyag minden tekintetben bebizonyította a minőségét.

Sűrűn szőtt poliészter szövet PVC bevonattal biztosítja a biztonságot a sátor alatt. A ponyva természetesen vízhatlan. Vászon feszített részeit ahol a szerkezet közvetlenül érinti a szövetet megerősítettük. A prémium vászon természetesen UV-ellenálló. Sokéves használat után a vászon is kopik. Ha újjá akarja tenni sátrát, és a szerkezet hibátlan, megrendelheti csak a ponyvákat kedvező áron.

Első osztályú alkatrészek voltak felhasználva a sátor gyártásánál. A profilvastagság az alkatrésztől függően 1,2 mm- től egészen 5mm- ig terjed. Fontos a profilok vastagsága és nem a külső átméret. A sátor megvásárlásától számított első két évben ingyen biztosítunk alkatrészeket a váz szerkezetre. Az alkatrészek csere egyszerű.

Az árusító sátor sokoldalú. Beltéri és kültéri használatra alkalmas. A sátor összecsukásakor értékelni fogja az ollós rendszert. Az összehajtott sátor kényelmesen szállítható autó csomagtartójában. Nem igényel sok helyet a tárolás során. Tárolja a sátrat száraz és sötét helyen.


Vásárlóink értékelése

42 értékelés, 4/5

Paraméterek

 • 5 év jótállás a fogyasztó számára és ingyenes váz alkatrészek első két évben!
 • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Exkluzív alumínium árusító pavilon gyakori használatra 55km / ó szélsebességig!
 • Csomagolás tartalmaz: tetőponyvát, szerkezetet, 8db cövekeket és védőtokot. Választható kiegészítők: 3 teli oldalfal, tépőzáras rögzítés.
 • Váz: 1,1mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet optikailag strapabíróbb és hexagon lábak
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 155x45x30cm.
 • Sátor alapterülete: 195x290cm (5,6 m²)
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok . Gyártásukra tartós Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 207cm.
 • Súly: 34 kg.