Mobil sátor 2x2m

Exclusive alumínium Ingyenes expressz szállítás AKCIÓ -33%
137 900 Ft 205 100 Ft Ár brutto Megtakarítás: 67 200 Ft Azonnal raktáron:


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

A 2x2 méretű mobil sátrak számos felhasználási lehetőséget kínálnak. Ez a modell és méret népszerű a kiskereskedők körében a piacokon. A kertben is használható, elegendő tárhelyet biztosít a kerti szerszámok számára. A ponyvák vízállóak, a sátort negyedik fal segítségével teljesen bezárható.

A mobil sátor tartós alumíniumból készül, amely garantálja a hosszú élettartamot gyakori használat esetén is. Megfelelő rögzítésnél a szerkezet 55 km / ó szélerősségnek is ellenáll. Hatszögletű profil lábak biztosítják a sátor maximális stabilitását. A teljes szerkezet súlya egy harmaddal könnyebb, mint az acélé. Az alumínium kiemelkedő tulajdonságai között szerepel az alacsony súly, rozsdamentes, felületkezelés nem szükséges.

A kerti sátor nyolc különböző színben rendelhető. A ponyva nem fakul, és UV-álló. Pontos szabásnak köszönhetően, tökéletesen illeszkednek a szerkezetre. Poliészter anyagból vannak varva a sátor ponyvái. A vászon belső oldala PVC réteggel van gazdagítva, amely garantálja a vízállóságot. A víznek nincs esélye áthatolni a ponyván keresztül. A varrás dupla plusz hőszalaggal ragasztott. Csomag három szilárd teli oldalfalat tartalmaz, amelyek szükség szerint használhatók.

Az 5 éves garancia a fogyasztó számára az áru minőségének garanciája.  Ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szerviz! A mobil sátor szerkezete csavarozott, a sérült alkatrész cseréje egyszerű. A sátor helyes használata és rögzítése meghosszabbítja élettartamát. A rögzítés nagyon fontos, kedvező napos időjáráskor is kell rögzíteni a sátrat.

A csomag tartalma: Exclusive alumínium szerkezet, tetőponyva, három szilárd teli oldalfal, rögzítő cövekek és védőtok a szerkezetre. Honlapunkon kiegészítőket is rendelhet például negyedik oldalfal ajtóval, homokzsákokat rögzítésre, előtetőt és sok más praktikus kiegészítőt.


Vásárlóink értékelése

49 értékelés, 4.8/5

Paraméterek

 • 5 év jótállás a fogyasztó számára és ingyenes váz alkatrészek első két évben!
 • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Exkluzív alumínium kerti sátor gyakori használatra 55km / ó szélsebességig!
 • Csomagolás tartalmaz: vízhatlan tetőt és 3 különálló- cipzárral ellátott oldalfalat, masszív vázat + 8db rögzítő cöveket, táskát a ponyvákra és védőtokot a szerkezetre.
 • Váz: 1,2mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet optikailag strapabíróbb és hexagon lábak
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 155x30x30cm.
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok . Gyártásukra tartós Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 207cm.
 • Sátor alapterülete: 195x195cm (3,8 m²)
 • Súly: 23 kg.