Mobil sátor 3x6m

Premium alumínium AKCIÓ -33%
313 700 HUF 468 387 HUF Ár brutto Megtakarítás: 154 687 HUF Azonnal raktáron: 1 db


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

Szeretne részt venni a kiállításokon , és olyan minőségi terméket keres, amely megfelel az elvárásainak? Ha a fő kritériumok a stabilitás, az felállítás sebessége és a kedvező ár, a mobil sátor a megfelelő alternatíva. Ismerje meg a premium alu szerkezetű mobil sátrakat. A minőséggel és egyszerű kezeléssel kimondottan elégedett lesz.

Eloxált alumíniumból van gyártva a sátor szerkezete. A 1,8 mm vastagságú belső profilok rendkívül tartósak és nagyon stabilak. Az alumínium nem rozsdásodik, és egy harmaddal könnyebb mint az acél. Mobilitásának köszönhetően bárhol felállíthatja a mobil sátrat. A gyártáshoz modern és kiváló minőségű anyagokat használtunk, így meghosszabbítottuk a pavilon élettartamát. A finomított ollós mechanizmus biztosítja a pavilon egyszerű kezelését és karbantartását.

A lábak hatszögletű profilból készülnek, stabil sarkakkal. Rugalmasságának köszönhetően felhasználhatja gasztronómiai szektorban, vásárokon vagy kiállításokon. Magáncélokra is felhasználható a mobil sátor. Rendezzen bulit a kertjében, medence lefedésére is alkalmas.

Sűrűn szőtt poliészter ponyvák nyolc színben kaphatók. A tetők és a falak dupla varrással vannak ellátva, és 100% -ban vízállóak. Az oldalfalak rögzítésére 5 cm széles tépőzárat használtunk. Az oldalfalakat összekapcsolhatja cipzár segítségével. A ponyvákat használhatja igényeinek megfelelően. Ponyvák tisztítására használjon csupán tiszta vizet.

5 év jótállás a fogyasztó számára. Sátorhoz biztosítunk pótalkatrészeket is szükség esetén. Az első két évben az alkatrészek ingyen kaphatók( több infó: általános szerződési feltételek).


Vásárlóink értékelése

70 értékelés, 5/5

Paraméterek

 • 5 év jótállás a fogyasztó számára és ingyenes váz alkatrészek első két évben!
 • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Premium alumínium mobil sátor rendszeres használatra 70km / ó szélsebességig!
 • Csomagolás tartalmaz: vízhatlan tetőt és 3 különálló- cipzárral ellátott oldalfalat, masszív vázat + 12db rögzítő cöveket, táskát a ponyvákra és védőtokot a szerkezetre.Csomagolás tartalmaz: vízhatlan tetőt és 3 különálló- cipzárral ellátott oldalfalat, masszív vázat + 8db rögzítő
 • Váz: 1,8mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet optikailag szilárdabb, hexagon lábak
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 155x55x30cm.
 • Sátor alapterülete: 290x570cm (16,5 m²)
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok. Gyártásukra tartós Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 207cm.
 • Súly 71 kg.