Összecsukható kerti pavilon 3x4,5m

Premium alumínium AKCIÓ -37%
275 900 HUF 440 766 HUF Ár brutto Megtakarítás: 164 866 HUF


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

Összecsukható kerti pavilon nem hiányozhat a kertjében. Ideális tetőfedést hoz létre pár percen belül. A takart terület felhasználható külömböző bulik, grill partik szülinapok rendezésére. Ez a sátor nemcsak nyári hónapokban, hanem télen is használható. Gázüzemű teraszfűtőkkel kifűtheti a sátrat. Negyedik oldalfal teljesen lezárja a sátrat.

Az alumínium szerkezetet nagy szilárdság jellemzi. Hatszögletű lábak biztosítják a sátor stabilitását. A sátor rögzítése fontos, rögzítheti cövekekkel füves területen vagy pedig nehezék zsákokkal betonfelületen. Maga a sátor jól bírja a szelet egészen 70km /ó szélerősségig. Az ollós mechanizmus lehetővé teszi a sátor szerszám nélküli gyors felállítását. A sátor elrendezése és összecsukása egy percen belül lehetséges.

A pavilon nem igényel extra karbantartást. Szerkezete csavarozott, könnyen cserélhető alkatrészekből áll. Az alkatrészek karcolás és törésállóak. A pavilon mennyezete két magassági fokra állítható be.

A csomag tartalmaz: alumínium vázat, egy tetőtponyvát, három teli oldalfalat, egy hordozó táskát a szerkezetre és külön táskát a ponyvákra. A ponyva vízhatlan, ellenáll az intenzív UV sugárzásnak és a heves esőzéseknek. A sátrak több színben kaphatók. Egészen nyolc színből választhatnak. Az oldalfalak külön- külön is használhatók. Negyedik fal segítségével éjszaka teljesen bezárhatja a pavilont. A záró oldalfalon cipzáros ajtó és ablak található.

Rögzítő cövekeket minden sátorhoz ingyen kap. Az Összecsukható kerti pavilont mindig kell rögzíteni. 5 éves garanciát kínálunk a sátrakra. Munkatársaink segítenek a megfelelő sátor kiválasztásában, és a modellek összehasonlításában. Felveheti velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Örömmel válaszolunk kérdéseire.


Vásárlóink értékelése

49 értékelés, 5/5

Paraméterek

 • 5 év jótállás a fogyasztó számára és ingyenes váz alkatrészek első két évben!
 • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Premium alumínium Összecsukható kerti pavilon rendszeres használatra 70km / ó szélsebességig!
 • Csomagolás tartalmaz: vízhatlan tetőt és 3 különálló- cipzárral ellátott oldalfalat, masszív vázat + 8db rögzítő cöveket, táskát a ponyvákra és védőtokot a szerkezetre.Csomagolás tartalmaz: vízhatlan tetőt és 3 különálló- cipzárral ellátott oldalfalat, masszív vázat + 8db rögzítő c
 • Váz: 1,8mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet optikailag szilárdabb, hexagon lábak
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 155x45x30cm.
 • Sátor alapterülete: 300x450cm (13,5 m²)
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok. Gyártásukra tartós Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 207cm.
 • Súly 55 kg.