Pavilon 3x3m

Szuper alumínium AKCIÓ -33%
141 900 HUF 210 979 HUF Ár brutto Megtakarítás: 69 079 HUF Azonnal raktáron:


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

Rendkívül praktikus alumínium szerkezetű pavilon 3x3, alacsony súllyal megkíméli hátát. A szuper alumínium sátor gyártása során gondolkodtunk azon, hogyan lehet egy igazán könnyű sátort létrehozni, amelynek tulajdonságai lehetővé teszik használását kültéren és beltéren. Mivel ez a sátor könnyű, jól kell rögzíteni. A sátor cövekekkel rögzíthető. Betonfelületen történő rögzítésre használjon homokzsákokat, amelyeket megrendelhet a honlapunkon.

Sátor nyomtatással is foglalkozunk. Létrehozhatunk egy egyszerű pavilonból reklám sátrat. Elég kitölteni az űrlapot a honlapunkon, leküldeni az elképzelést és a logókat a megfelelő változatban. Látványtervet és árajánlatot készítünk a sátor nyomtatására. Az egyeztetések után megvalósítjuk az elképzelését.

Az ollós szerkezetnek köszönhetően a sátrat pillanatok alatt felállíthatja a kívánt helyen. A pavilon alacsony súlya lehetővé teszi az egyszerű szállítást. Összecsukott állapotban az autó csomagtartójában is szállítható.p>

Tetőponyva a szerkezeten feszített, szépen levezeti az esővizet. A tető természetesen vízhatlan. A poliészter szövet PVC réteggel van gazdagítva vízhatlan, biztonságos helyet hoz létre a sátor alatt. A sátor vázához való rögzítés egyszerűen és hatékonyan megoldható a kerület mentén egyenletesen elosztott tépőzáras szalagokkal. A helyen, ahol a szerkezet érintkezik a ponyvához, dupla anyagréteg van. Nyolc külömböző szín áll rendelkezésre.

A falak mindig különállók, minden sátorhoz kap három teli oldalfalat. Abban az esetben ha teljesen leszeretné zárni a sátrat, rendeljen negyedik oldalfalat amelyet a honlapunkon a tartozékokban talál. A negyedik záró oldalfal ajtóval és ablakkal rendelkezik. A sátorhoz való rögzítés szintén könnyű, mégpedig tépőzár segítségével a fal teljes hosszában. A váz alkatrészei a vásárlástól számított első 730 napban ingyenesek. 5 év jótállást vonatkozik a fogyasztó számára.


Vásárlóink értékelése

42 értékelés, 5/5

Paraméterek

 • 5 év jótállás a fogyasztó számára és a ingyenes váz alkatrészek első két évben!
 • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Csomagolás: tetőponyva, szerkezet, 3 különálló oldalfal- tépőzáras rögzítés + 8db rögzítő cövek és védőtok.
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok . Gyártásukra minőségi Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Szuper alumínium Pavilon alkalmi használatra 50km/ó szélsebességig
 • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat 170, 180, 190, 200 cm
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 150x25x25cm
 • Váz: 1 mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet optikailag karcsúbb és alacsony súlyú
 • Súly 22 kg.
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 290x290cm (8,4 m²)