Pavilon sátor 2x2m

Szuper alumínium AKCIÓ -19%
98 900 HUF 122 827 HUF Ár brutto Megtakarítás: 23 927 HUF


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

Ez az ultra könnyű összecsukható pavilon sátor 2x2 meglepi Önt strapabíróságával és alacsony súlyával. Szuper Alumínium modell a legkönnyebb sátor a kínálatunkból. Ez a pavilon sátor megfelelő választás, amely jól hordozható és könnyen felállítható. Ollós szerkezetnek köszönhetően a sátor felépíthető szerszámok nélkül. Kiválóan teljesíti küldetését, megvédi Önt rossz időjáráskor.

Megfelelő rögzítés esetén a mérsékelt szélnek is ellenáll. Ha alábecsüli a rögzítést és a sátrat felkapja a szél, az első két évben ingyen biztosítunk pótalkatrészt a szerkezetre. Elég, ha kitölti az űrlapot a honlapunkon. Az alkatrész csere egyszerű.

A szerkezet alumíniumból készül, így nem kell aggódni, hogy a szerkezet rozsdásodni fog. Az alkatrészek erősítettek. Összecsukott állapotban a sátor egy kézben is hordozható. Kényelmesen szállítható az autó csomagtartójában.

A ponyvák vízállók, dupla védelemmel rendelkeznek. A PVC bevonattal ellátott kiváló minőségű poliészter ponyva nem ázik be, és védelmet nyújt a nap ellen is. Abban az esetben ha átszeretné helyezni a sátrat, ezt megteheti a tetőponyvával együtt. Az oldalfalakat tépőzárak segítségével kell a tetőponyvához rögzíteni. A tépőzárak hossza egy falon 6 méretes és 3 cm széles. Az oldalfalakkal teljesen lezárhatja a sátrat.

Pavilon sátrak megfelelnek minden vásárló számára. Hat modell áll rendelkezésre külömböző árakon. Sátor nyomtatásával is foglalkozunk. A nyomtatásról árajánlatot és látványtervet készítünk. Elég, ha kitölti az űrlapot a honlapunkon és elküldi a grafikát vagy logót. A nyomtatással rendelező pavilop sátor kiváló reklámeszköz.


Vásárlóink értékelése

50 értékelés, 4.9/5

Paraméterek

 • 5 év jótállás a fogyasztó számára és a ingyenes váz alkatrészek első két évben!
 • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Csomagolás: tetőponyva, szerkezet, 3 különálló oldalfal- tépőzáras rögzítés + 8db rögzítő cövek és védőtok.
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok . Gyártásukra minőségi Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Szuper alumínium pavilon sátor alkalmi használatra 50km/ó szélsebességig
 • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat 170, 180, 190, 200 cm
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 150x25x25cm
 • Váz: 1 mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet optikailag karcsúbb és alacsony súlyú
 • Súly 17 kg.
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 195x195cm (3,8 m²)