Pop up pavilon 4x4m

Premium ALU
438 900 Ft Ár brutto | Azonnal raktáron: | Kiárusítás

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja. Hétfőtől péntekig érvényes.

- 5 garancia fogyasztó számára
- Ingyen: cövekek a rögzítésre, védő tok, 3 teli oldalfal
- Pótalkatrészek a szerkezetre és szervíz ingyen!

Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

A 4x4m-es pop up pavilonokat kifejezetten magas követelmények és hosszú távú felhasználás céljából fejlesztették ki. A pavilon ponyvái nyomtathatók fényképekkel, motívummal vagy logóval és betűkkel. A sátor reklámhordozó eszköz lesz. A pavilon segítségével sikert arat a vásárokon vagy kiállításokon. Ez a nagyméretű pavilon elég helyet biztosít a cég bemutatására.

Az egyszerű kezelés és karbantartás döntő tényezők a pop up pavilon kiválasztásakor. A rozsdamentes alumíniumszerkezet biztosítja, hogy termékét vagy üzleti prezentációját ne zavarja meg a kiszámíthatatlan időjárás. A szerkezet ellenáll az erős szélnek, a hidegnek a hőmérsékleti ingadozásoknak. Az alumínium nem rozsdásodik, ezért nemcsak beltéri de kültéri használatra is alkalmas. Hatszögletű profilok garantálják a stabilitást. Akár 70km/ó szélsebességet is kibír.

A vízálló ponyva magas UV-védelemmel rendelkezik. A színek nem fakulnak, még intenzív használat közben sem. KEdvezőtlen időjárás esetén a pop up pavilon megvédi Önt esőtől és a széltől. A szilárd, szennyeződés-mentes poliészter megkönnyíti a vászon karbantartását. A ponyvák tisztítására használjon tiszta vizet. A ponyvákat szárazon kell tárolni.

A nyomtatás kétféle módon valósulhat meg: vasalási és szublimációs technikával. A szublimációs nyomtatás ég a sátor összevarrása előtt készül az anyagra. A motívumot közvetlenül a szövetre alkalmazzák. Teljes területű nyomtatásról beszélünk. Teljes területű nyomtatás elkészítésének ideje 2-3 munkahét . Vasalási technika kisebb logók vagy feliratok nyomtatására alkalmas. A logót vagy feliratot magas hőfokon rávasaljuk a sátor ponyvájára. A gyártási folyamat 2-3 munkanapot vesz igénybe. Nyomtatáshoz vektoros grafika szükséges. Grafikai csapatunk nyomtatási látványtervet készít, és segít a nyomtatási módszer kiválasztásában.

Mivel az anyag hosszú távú felhasználás után megkophat, ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szervizt biztosíntunk a BRIMO sátrakra. Öt éves jótállás a fogyasztók számára.


Vásárlóink értékelése

68 értékelés, 4.9/5

Paraméterek

 • 5 év garancia a fogyasztó számára és az első év ingyen biztosítunk pótalkatrészt a szerkezetre!
 • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Premium alumínium Pop up pavilon rendszeres használatra 70km / ó szélsebességig!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (12db) és védő tok!
 • Váz: 1,8mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet optikailag szilárdabb, hexagon lábak
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 200x35x35cm.
 • Sátor alapterülete: 400x400cm (16 m²)
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok. Gyártásukra tartós Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 205cm.
 • Súly 56 kg.