Rendezvénysátor 3x6m

Premium acél AKCIÓ -33%
180 900 HUF 269 748 HUF Ár brutto Megtakarítás: 88 848 HUF


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

Nagyobb méretű rendezvénysátraknál mint pl 3x6 m-es a szélállóság különösen fontos. A premium rendezvénysátor ellenáll a szélnek. Hat lábnak és rendkívül erős szerkezetnek köszönhetően még a nagyobb szél sem rongálja meg a sátrat. Ezt a sátrat egy ember is képes felállítani, szerszámok nélkül.

Az ollós rendszernek köszönhetően a rezndezvénysátor simán felállítható. A nejlon kötések megakadályozzák a fém és a fém közötti súrlódást. Ezen felül a nejlon csatlakozók ellenállnak az töréseknek, a súlyos ütéseknek és a hajlításnak. A sátor nejlon alkatrészeit jobbnak tekintjük az acél csatlakozókhoz képest. Ha szükséges, a sérült sátor alkatrész könnyen kicserélhető.

A szerkezet kiváló minőségű acélból készül. A váz kék színű porfestékkel van befestve amely ellenáll a karcolásoknak és ütéseknek. A talajjal folyamatosan érintkező lábak horganyzottak. A vastag acél nehezen deformálódik. Lábon 2 lyuk van a rögzítésre. Minden sátorhoz ingyen kap cövekeket a rögzítésre. Betonfelületen homokzsákok segítségével rögzítheti a sátrat.

A tetőponyva és a rendezvénysátor oldalfalai vízhatlanok dupla védelemmel rendelkeznek. A tetőponyvát egyszerű feltenni a szerkezetre. Ismerje meg a sátor részleteit, tekintse meg a a képeket. Rengeteg védő elem és kiváló minőségű poliészter szövet amely PVC réteggel van gazdagítva biztosítják a sátorban lévő biztonságot. Esős időben is ülhet a sátor alatt. Nemcsak rendezvénysátorként hanem kerti fészerként is használható, kerti eszközök tárolására.

A kifinomult részleteknek köszönhetően ez a sátor tökéletes. A sátor helyes rögzítése fontos az időjárástól függetlenül. Mindig rögzítve kell lennie. A tetőponyvát szíjak segítségével kell rögzíteni a szerkezethez. Az oldalfalat a tetőponyvához kell fixálni tépőzárak segítségével. Az oldalfalak cipzárral összekapcsolhatók a sátor sarkain. Negyedik oldalfal szolgál a sátor teljes lezárására. Külön megrendelhető a sátorhoz.


Vásárlóink értékelése

41 értékelés, 4/5

Paraméterek

 • A sátor ponyvái szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Prémium acél rendezvénysátor használható 55km / ó szélsebességgig!
 • Csomagolás tartalmaz: vízhatlan tetőt, 3 különálló, cipzárral ellátott falat, szerkezetet + 12db rögzítő cöveket, hordozó táskát a vászonra és külön a szerkezetre.
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok . Gyártásukra tartós Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Szerkezet: 1,1 mm és több a profilok belső vastagsága. A váz optikailag erősebb.
 • Ollórendszer kiváló minőségű acél csavarkötésekkel, és önzáró szabadalmakkal a hatszöglet profilú lábakon.
 • Drága nejlon csatlakozók élettartam garancia (azonnali csere), jobb tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ötvözött és acél csatlakozók. A csatlakozók nem pattannak meg erős szélben.
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 155x55x30cm
 • Sátor alapterülete: 300x600cm (18 m²)
 • Súly 70 kg.
 • Állítható belmagasság: 2 magassági fokozat 195, 207cm.
 • 5 év garancia a fogyasztó számára és az első 2 évben ingyen biztosítunk pótalkatrészt a szerkezetre!