Sátor 3x3m

Premium alumínium AKCIÓ -27%
255 900 HUF 352 024 HUF Ár brutto Megtakarítás: 96 124 HUF Azonnal raktáron:


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

A prémium alumínium sátor az egyik legjobb sátor a piacon. A stílusos megjelenése, nemcsak a magánszektorban, hanem vállalati célokra is felhasználható. A sátor 3x3 a legújabb technológiával készült. Legnépszerűbb és a legstrapabíróbb sátor a kínálatunkból. A prémium alumínium sátor extrém körülményekben is használható, 70 km / ó szélsebességnek is ellenáll.

A szerkezet erősített alumíniumból készült. A fémek közül az alumínium korrózióálló tulajdonsággal rendelkezik. Az ollós rendszernek köszönhetően az alumínium váz felállítása egyszerű és gyors. A sátor kezelése és szállítása egyszerű. Szállítható egy autó csomagtartójában. Az egész konstrukció csavarozva van, így az egyes alkatrészek könnyen cserélhetők. A nejlon alkatrészek ellenállnak a törésnek, ezért ellenállóbbak, mint a műanyag kötések.

Hexagon lábak (hatszögletű profil) biztosítják a sátor tökéletes stabilitását. Minél több éle van a sátor lábának, annál stabilabb a sátor. A sátor lába szilárd alumíniumból készül. Láb sarkain lévő lyukak, a sátor rögzítésére szolgálnak. A sátorhoz ingyen adunk cövekeket a rögzítésre. A sátor mennyezete két magassági fokra állítható be. A legmagasabb szint 207 cm, ami a sátor bejáratának magasságát jelzi. Másodlagos rögzítésre használjon köteleket a sátor kikötésére. A tartozékokban megrendelhető.

A ponyva vízhatlan és kiváló minőségű poliészterből készül, PVC bevonattal. Ideális védelmet nyújtanak eső és szél estében. Az varrások plusz hőszalaggal vannak ragasztva. Az oldalponyvák a tető kerületén található tépőzárhoz kell csatolni. A ponyvákat a sátor sarkán cipzárral összekapcsolhatja. Azokat a részeket ahol a szerkezet érintkezik a ponyvához, megerősítettük. A ponyva színek nem fakulnak.

Sátor megvásárlásával 5 éves garanciát kap mint fogyasztó, ésaz első két évben ingyen biztosítunk alkatrészeket a szerkezetre / további infó az általános szerződési feltételekben.


Vásárlóink értékelése

50 értékelés, 4/5

Paraméterek

 • 5 év jótállás a fogyasztó számára és ingyenes váz alkatrészek első két évben!
 • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Premium alumínium sátor 3x3 rendszeres használatra 70km / ó szélsebességig!
 • Csomagolás tartalmaz: vízhatlan tetőt és 3 különálló- cipzárral ellátott oldalfalat, masszív vázat + 8db rögzítő cöveket, táskát a ponyvákra és védőtokot a szerkezetre.Csomagolás tartalmaz: vízhatlan tetőt és 3 különálló- cipzárral ellátott oldalfalat, masszív vázat + 8db rögzítő c
 • Váz: 1,8mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet optikailag szilárdabb, hexagon lábak
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 155x30x30cm.
 • A felállított sátor méretei: 290x290cm (8,4 m²)
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok. Gyártásukra tartós Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 207cm.
 • Súly 44 kg.