Sátor pavilon 3x3m

Exclusive alumínium AKCIÓ -30%
169 000 HUF 240 000 HUF Ár brutto Megtakarítás: 71 000 HUF Készleten több mint 5 db


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.

A legnépszerűbb méretek közé tartozik a 3x3m-es sátor pavilon. Ollós szerkezetű pavilonnal pillanatokon belül egy fedett területet hoz létre. Használhatja otthon, de professzionális használatra is alkalmas. Teraszok lefedésére, medence felé, külömböző rendezvényekre volt tervezve a sátor pavilon.

Az alumínium szerkezet alacsony súlyú, részletes feldolgozással, strapabírósággal büszkélkedhet. Az önzáró szabadalmak megkönnyítik a sátor összecsukását. Az egyes részeket összekötő nejlon összekötők, ellenállnak a repedéseknek, az ütéseknek és töréseknek. Az alkatrészek kicserélése egyszerű.

A PVC bevonattal ellátott sűrűn szőtt ponyva vízálló és UV-álló. Nyolc szín közül választhat. A tetővászon szíjjal van rögzítve a sátorszerkezethez. A sátrak sarkai fém szemekkel vannak ellátva, amelyeket másodlagos rögzítéséhez használnak. A sátrak falait 5 cm vastag tépőzáras rögzítőelemmel erősítik a tetővászonra a kerület körül. Mivel a falak különállók, használhatja őket szükség szerint. A sátor pavilon csak részben vagy akár teljesen bezárható egy negyedik fal segítségével.

Öt éves garancia érvényes a fogyasztó számára. A vásárlást követő első két évben az szerkezetre ingyen pótalkatrészeket biztosítunk. További információk az általános szerződési feltételekben megtekinthetők. A pótalkatrészekhez könnyen hozzájut, ha kitölti a honlapunkon található űrlapot.

Szeretne vásárolni egyedi sátrat? Sátorponyva nyomtatásával is foglalkozunk. A ponyvákat kívánsága szerint logózhatjuk. A nyomtatás vasalási vagy szublimációs technológiával történik. Elég, ha elküldi nekünk elképzelését és a grafikai anyagot megfelelő változatban. Elkészítjük az árajánlatot és a nyomtatási látványtervet.


Vásárlóink értékelése

54 értékelés, 4/5

Paraméterek

 • 5 év jótállás a fogyasztó számára és ingyenes váz alkatrészek első két évben!
 • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
 • Exkluzív alumínium Sátor pavilon gyakori használatra 55km / ó szélsebességig!
 • Csomagolás tartalmaz: vízhatlan tetőt és 3 különálló- cipzárral ellátott oldalfalat, masszív vázat + 8db rögzítő cöveket, táskát a ponyvákra és védőtokot a szerkezetre.
 • Váz: 1,2mm és több az alumínium profil belső vastagsága. A szerkezet optikailag strapabíróbb és hexagon lábak
 • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
 • Sátor mérete összecsukott állapotban: 155x30x30cm.
 • Sátor alapterülete: 300x300cm (9 m²)
 • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok . Gyártásukra tartós Oxford nevezetű poliészter szövet volt használva, PVC bevonattal. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a sátor ponyvákat.
 • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 207cm.
 • Súly: 36 kg.